Witam! Czy certyfikaty znajdujące się w telefonie można bezpiecznie usunąć, chodzi mi oto czy po usunięciu fon się nie posypie. Dręczą mnie te certyfikaty, ponieważ nie mogę zainstalować żadnego motywu, ponieważ wywala komunikat “Ważność certyfikatu wygasła”. A w drugim pytaniu chciałbym was spytać czy da radę, żeby klawiatura numeryczna była uruchomiona podczas działania gier? Mam grę Playman Summer Games 3;D ale żeby w nią grać muszę trzymać klawisz uaktywniający numeryczną, jest to bardzo niewygodne;/ Może ktoś zna jakiś program lub funkcję jak to można załatwić?
A masz wyłączone sprawdzanie certyfikatów?
Tak mam wyłączone. Jeden motyw udało mi się zainstalować po zmianie daty ale tylko jeden;/
musisz złamać system… to banalnie proste i nie będzie wymagał certyfikatów wystarczy kabel USB i system windows
Złamać system? Czy to bezpieczne? Gdzie mogę znaleźć informacje na ten temat?
forum symbianos.pl
w 100% jedyne co się traci to gwarancję ale można przywrócić do poprzedniego stanu i gwarancja zostaje
Gwarancji nie posiadam bo to telefon z allegro;D Mógłbyś podać linka gdzie to jest opisane?
Co autor tego posta miał na myśli mówiąc “zmniejszy to bezpieczeństwo telefonu”?
no że jak instalujesz coś z jakiś urugwajskich stronek całkowicie nie sprawdzone to możesz wgrać wirusa tylko to
Aha;) Ale niestety nie pomogło tym razem po wykonaniu wszystkiego jak było napisane wywala komunikat “plik uszkodzony”. No nic trzeba będzie bawić się ze zmianami daty;D Dzięki chłopaki za pomoc;)
podmieniłeś installserver.exe? jeśli wywala plik uszkodzony, ściągnij go na nowo… jeśli będzie to samo to ktoś źle upnął plik