cFosSpeed 2.03 Build 972 Beta

cFosSpeed 2.03

Co o tym sądzicie?

Czy przyśpiesz neostradę?

troche drogi ale moze skuteczny :):slight_smile: jak inne :slight_smile:

Cfos jest programikiem który ma za zadanie usprawniać łącze przy pełnym obciążeniu więc jeśli masz problemy z downloadem przy max uploadzie to może Ci pomóc.Poczytaj też http://www.turbokrecik.neostrada.pl

jakubof ale wersje beta sobie daruj :wink:

zainstaluj finalną 2.02 :!:

Używam tego programu już od dłuższego czasu i nie widzę, żeby to coś dawało i jakoś nic mi nie usprawniło. Może to tylko dla mnie?

jeżeli używasz internetu tylko do przeglądania stron to nic dziwnego :slight_smile: w takim wypadku cFosSpeed jest ci wogóle niepotrzebny :stuck_out_tongue:

A jak macie skonfigurowany ten program.

Czy możecie podać przykładową konfigurację ?

Czy za dużo pisania?

Acha , powiedzmy, że korzystam z programów p2p(emule, bitcomet, azureus), tlen lub gg, opera.

Neostrada 128

seven jeżeli masz XP to ustaw priorytety :slight_smile: program jest po polsku, a konfiguracja jest banalna… jeżeli ściągasz coś przez p2p i jednocześnie przeglądasz www to cFosSpeed będzie ci pomocny :slight_smile:

chociaż spotkałem się z opinią, że Neo128 i tak nic nie pomoże :wink: i cóż czasem faktycznie nawet priorytety nic nie dają… :slight_smile:

Właśnie, Duchu ja man neo128 i uważam, że w moim przypadku program ten nic nie daje. A le nam go zainstalowanego, oczywiście. :smiley: