CfosSpeed + Internet Accelerator

CfosSpeed + Internet Accelerator czy mogę korzystać równocześnie z tych programów i czy będą lepiej przyspieszały neta :stuck_out_tongue: odpowiecie bo sie sam zastanawiam :smiley:

Eeee tam… Te programy nic nie dają nie polepszają neta ani nic… Pic na wodę… Może jedynie troche obniży Ci się ping wgrać, ale może ;]

zgadza się one praktycznie nic nie pomagają :slight_smile:

ja jestem w trakcie testowania cFosSpeed i stwierdzam że jest lepiej niż bylo !!

Nie mówię że zwiększa transfer :lol: ale w tym samym czasie mogę zasysać pliki przez Free Download Managera, w tle działa eMule, śmigać po forach przez IE i grać w grę on-line na FF a pasmo jest pięknie rozdzielone i nic nie muli.

Dlatego gdziekolwiek będziesz szukał “przyspieszaczy” neta to każdy ci powie że nie warto zaprzątać sobie głowy innymi programami niż cFosSpeed więc na twoim miejscu Internet Accelerator zdecydowanie bym sobie odpuścił.

Aha, ja mam 2 równocześnie, ostatnio cfosspeed wyświetlił okienko, że pakiety ping nie wracają nie wiem czy oznacza to, że przestał on przyspieszać na skutek instalacji Internet Accelerator czy że po prostu jakiś pakiet pingów został utracony.