Poszukuje programu do przyspieszania internetu cos w stylu cfos speed…lub lepszego
chyba nie wiezysz ze cos ci neta przyspieszy … to taki bajer jest… moze costam ale znikomo
też za bardzo w to nie wierzę, ale jeśli bardzo na nim Ci zależy to przejrzyj to
Linka ukryto. Lazikar
sciagnolem cfosspeed’a…szybkosl lacza przed instalacja 141,7kbps po instalacji 212,2 kbps wiec ? chyba dziala
cfosspeed daje zauważalne efekty tylko wtedy jak masz szybkie łącze
ja mam lacze 128 kbps i widze efekt
Wcale nie. Mam Neo 128 i cfosspeeda i w przypadku takiego łącza wcale nie chodzi z tym programem o przyspieszenie tyko o to ze robi mam z łącza cosik w stylu wielopasmowego tzn. ściągamy jakiś program lub np. mp3 i dalej swobodnie śmigamy po innych stronach. Bez tego programu w takim wypadku to odpala się stronkę i można iść sobie np. kawę zrobić. Nie wiem jak teraz, ale nie dawno ten programik był na promocji za 30 pln i dla mnie to były najlepiej zainwestowane pieniądze z wszystkich, które wsadziłem do tej pory w soft. Polecam ten programik jest naprawdę /cenzura/ .
Radzę bardziej zważać na słownictwo
fiesta
a skąd wziełeś te wartości?
ale prędkość ściągania jest mniejsza!
PS
Zawiodłem sie dzisiaj na Was Panowie Moderatorzy!
Jak masz coś do konkretnego moderatota, to możesz mu zameldować przez PW. Za następne takie “wycieczki” na forum zostaną wyciągniete konsekwencje. Forum służy do rozwiązywania problemów, a nie do narzekań i bezsensownych pogaduszek, a już na pewno nie w działach technicznych