Cfosspeed

Co sądzicie o tym programie? Czy warto na niego wydać pieniądze? Niektórzy go chwalą inni twierdzą, że badziew!

najpierw podaj jakie masz łącze :lol: jeśli coś w stylu Neostrada TP 128 to sobie daruj :lol:

oczywiście wiesz o tym, że cFos to tak naprawdę taki “super” sterownik do modemów :slight_smile:

Właśnie mam neo 128. To co, nie nadaje się?

szczerze Ci powiem, że nie :smiley:

to jest za słabe łącze żeby było czym zarządzać :!: wiem to z własnego doświadczenia :slight_smile:

dwukrotnie instalowałem cFosSpeed i mam porównanie ponieważ bez tego mam już system ponad miesiąc… i powiem, że nawet lepiej korzysta się z Neo128 bez “super” sterownika…

gdybyś miał Neo512 to owszem można sobie to kupić i cieszyć się zarządzaniem połączeń itp.

jednak w tej sytuacji uważam to za zbędne :!:

Też mam Neo128 i powiem wam, że z cFosSpeed strony o wiele szybciej się ładują.

Posiadam wersję 1.08 bo w 2.0 wprowadzono już zarządzanie siecią, które rzeczywiście w tym przypadku jest zbędne.

Jednak polecam Ci cFosSpeed choćby do uporządkowania ruchu w sieci :slight_smile:

Jeśli ma się wolne łącze to trzeba je na maxa wykorzystać :slight_smile:

No i widzicie! Mam znowu dylemat nie wiem wywalać tą kasę czy nie? Zmieniłbym sobie neo na 512, ale podpisać umowę na dwa lata to przesada!

Na stronie producenta jest chyba wersja demo:

http://www.cfos.de/download/download.htm

potestuj i sprawdź jak Ci przypasuje to kupisz.

dokładnie :!:

więcej na temat cFos znajdziesz tutaj: http://turbokrecik.info/

najlepiej będzie jak sam się przekonasz, ale twierdzę, że na takim łączu kokosów nie będzie :lol: :twisted:

Na testowanie programu masz az 45 dni.

Wiec zdazysz sie jeszcze duzo namyslic czy zainwestowac czy nie.

Powodzenia.

Na razie testuję i na początek powiem tak: Nie widzę różnicy!

na takim łączu jej nie będzie… znikoma w ostateczności :lol:

Duchu a nie znasz jakiegoś triku, żeby ten net chociaż troszkę lepiej śmigał!

jedyny trik jaki znam to migracja do Neo 512 :smiley: :smiley: :smiley: