szczerze mówiąc zakłamdam tu swój wątek by nie szukać zbyt wiele - jestem całkiem zielony i chiałbym uzyskac prę rad które mi pomogą stworzyć swoją stronkę od podstaw .
Mam zapewnione miejsce na stronę u swojego dystrybutora i chce to wykorzystać , wię cbiorę się za tworzenie … niewiem jednak od czego zacząc ? Wiem coś że najpierw tworzy się to na swoim kompie a potem jakąs komendom przenosi na serwer … Czy ktoś mi pomoże , doradzi jakiś fajny program umorzliwaijącym tworzenie stron i chyba bym musiał zapoznać się z językiem html - pewnie będę musiał wiele poczytać czy wystarczy tylko dobry program ?
adam9870 dzięki za pomoc , linków mi tu nawrzucałeś konkretnych - troszkę do czytania jest ale poświęcę na to czas i coś wybiorę … narazie jak tak sobie poczytałem to pjączek jednak … ale jeszcze to przestudiuję … dzięki jescze raz
M530 poszukujesz dialogu - moge się podłączyć tymbardziej że znasz się na temacie , choć od razu uprzedzam że do pednatycznych ludków nie należe ortografia mnie wogle nie obchodzi a szkoły odpowiednie skończyłem … spoko wyluzuj a czasu niestety nie mam zbyt wiele ponieważ musze oprócz pracy musze go poświęcać rodzinie ( żonie i córce) - jak będzie możliwość to chętnie od czasu do czasu bym cię ponawiedzał na gg pomógł byś trochę ? za rady z góry dziękuję.
a zniechęcać się … nieee nie ja , ja jak już coś zacznę to kończę … bez dwóch zdań … acha chciałbym na tej mojej stronie zamieszczać dużo fotek stworzyć taką galerię , interesuję się fotografią cyfrową i chciałbym żeby to jakoś fajnie wyglądało czy ten pajączek to uciągnie ?
hmm pajaczek poradzi sobie raczej z tym bez problemu, bo to bylo by tylko wzucanie fotek, ale skoro ma ich byc duzo to moze lepiej bylo by w tym celu uzyc jakiegos skryptu ktory stworzyl by galerie? jest tego w internecie sporo np tutaj ale to jak juz postawisz jakies poczatkowe kroki