Poszukuję prostego programu w którym moglabym zaprojektowac logo do umieszczenia na stronie www.
Za pomoc z gory dziekuje.
Poszukuję prostego programu w którym moglabym zaprojektowac logo do umieszczenia na stronie www.
Za pomoc z gory dziekuje.
Można - ale posługiwanie warstwami do łatwych nie należy
No nie zauważyłem, to może PAINT, można też niezłe rzeczy wyczarować. Popatrzcie na mojego avarta :!::!:!::!:
Przeładowanie trwa długo.
Ja dostałem w końcu taki komunikat:
a mi się udało bez problemu, walnąłem nawet na stronke to logo 8)
No niezłe logo mceurytos! Żebu nie podpis na zakładce, to za Boga bym się nie rozczytał. Ja używam Photoshopa 7 PL, ale do prostych i tanich, to on nie należy…
Dziekuje wszystkim za propozycje…jednak na moje umiejetnosci to tylko ta stronka http://www.cooltext.com jest najodpowiedniejsza
No chyba ze ktos w ramach dobrej woli zaprojektowalby mi cos odpowiedniego,ale o to nie smiem prosic
…jeszcze raz dzieki!
Ja bym się spierał z kolegą. dobreprogramy.pl=legalne programy a Twoje rozwiązanie do takich nie bardzo pasuje. Poprobować i owszem można ale aby umieścić gotowe logo czy inny obrazek na stronie niestety potrzebna jest komercyjna wersja tego programu. Dostępna oczywiście pod linkiem obok wersji TRIAL.
pozdrawiam
pmit
Nie miałem czasu wczytywać się dokładnie w treści licencji wersji testowej Corela ale zasadniczo sprawa wygląda w ten sposób, że możesz w dowolny sposób testować oprogramowanie w wersji testowej (trial) wykorzystując pełnię udostępnianych przez producenta możliwości - w przypadku programu graficznego będzie to więc oczywiście tworzenie grafiki (np. logo). Zastrzeżenie zazwyczaj jest jedno - nie można osiągać komercyjnych korzyści z wykorzystania oprogramowania w wersji testowej. Taką komercyjną korzyścią byłoby opracowanie logo na potrzeby firmowej strony WWW lub dla klienta. Jeżeli jest to prywatna strona, dzięki której nie osiąga się finansowych korzyści to wydaje mi się, że nie ma przeciwskazań do wykorzystania tego programu w takim celu.