Koniecznie musi być 17?
Tak 17
Jaki laptop należy kupić by gry takie jak nowy Assasyn 3, Crysis 3, nowy NFS, w przyszłości Far Cry 3 i inne chodziły na najwyższych detalach?
szkoda, że one są takie brzydkie…
Cześć.
Szukam laptopa w okolicach 1500zł (+/-300zł) typowo do pracy biurowej plus internet, do tego multimedia w postaci filmów i muzyki. Interesuje mnie laptop dośc solidnie wykonany, który mam zamiar użytkować w perspektywie 4-5 lat. Musi mieć łącze hdmi.
W tej chwili rozważam coś z tych 2:
http://allegro.pl/hit-dell-15r-i3-390m- … 01597.html
http://allegro.pl/asus-x54c-sx400v-b950 … 52888.html
Jakieś opinie?
Witam. Kumpel zastanawia się nad kupnem laptopa. Główne kryteria to cena do 2000 zł oraz hdmi i wyjscie S/PDIF, obsługa filmów FullHD. Laptop bedzię służył głównie do oglądania filmów, przeglądania internetu, może co jakiś czas niewymagająca gra. Co polecacie do tej ceny? Najbardziej by pasowało kupno w sklepie stacjonarny. Miasto: Chorzów, więc jak ktoś jest ze śląska to może by polecił coś z jakiegos MediaMarkt, Saturna czy innego Komputronika?
Cześć,
Potrzebuje lapka do 3,500zł. Im większy tym lepszy. Przeznaczenie: gry + net. Sklep nieważny.
Znajdziemy coś ciekawego?
Witam, szukam jakiegoś netbooka w cenie około 1000zł. Wykorzystywany oczywiście standardowo, czyli internet, film, pisanie dokumentów w czasie podróży. Ostatnio widziałem w internecie jakieś nowe netbooki z procesorami i kartami graficznymi od AMD i jestem ciekawy jak się sprawują i co teraz jest najbardziej godne zakupu w tym przedziale cenowym.
Pozdrawiam i dziękuję
Witam
Potrzebuje dobrego lapka, jego wykorzystanie to gry, internet filmy Cena jaka chce przeznaczyc to okolo 3800 zl Interesuja mnie marka Lenovo z ekranem 17 cali
Wybralem cos takiego na chwile obecna i prosilbym o opinie
W tym lenovo karta grafiki będzie spowalniać procesor GT630 jest dobra do i3/i5, a do i7 bym szukał czegoś z co najmniej GT650 w lenovo może być ciężko, ale w tych pieniądzach można wyłapać takie DELLE lub MSI.
dzieki tego Dell’a wezme pod uwage a cos z Lenovo w tej kwocie dobrego mozna poprosic?
Szkoda tylko ze nie jest to 17 cali bo przeznaczenie lapka to cos na zasadzie stacjonarki. A czasem zostanie zabrany na spacerek ale to rzadko
witam nie znam sie na laptopach a chcialbym kupic jakiegos . Ogolnie bedzie on mi sluzyl do grania w gry typu trych najnowszych fifa 2013 etc do tego rowniez gram w gre tibia i chcialbym odplaic okolo 10 klijentow wiec bedzie mi potrzebna mocna grafika minimum 1gb i ramu minimum 4 gb cos radzicie do kwoty 2300 zl ~? poprosilbym o linki z gory dzieki za info:)
To kup sobie komputer stacjonarny. Będzie taniej i wydajniej.
Jeśli już musisz mieć laptopa - kup monitor - będzie wygodniej.
posiadam monitor bo obecnie mam stacjonarny, ale aktualnie czas skonczyc z komputerami stacjonarnymi wole cos co bede mogl zabrac ze soba kiedy tylko chce stad wybor laptopa a nie stacjonarnego kompura. A no i miejsce duzo mniej zajmowanego miejsca
Panowie, proszę o pomoc w wyborze laptopa do 2000 zł ze sklepu komputronik.
Chodzi tylko i wyłącznie o ten sklep i proszę o wybór lapka który maxymalnie będzie mógł długo pracować na baterii. Znaczy żebym ja mógł długo na nim pracować
Witam panowie co sądzicie o tym laptopie do gier?