Słuchajcie. Nie znam się za bardzo na laptopach, a moja koleżanka poprosiła mnie, żebym coś dla niej znalazł w internecie, bo zamierza sobie kupić jakiegoś w cenie do 2400 zł.
Powiedziała, że będzie używała go jedynie do internetu, oglądania filmów, amatorskiej obróbki graficznej itp. W gry nie gra wcale albo bardzo mało.
Cześć! To znowu ja. Musze kupić nadal 2 laptopy niestety, teraz gdy dostałem pieniązki na laptopy wycofano ze sprzedaży laptopa, który Nas interesował.
Dlatego serrdecznie proszę o linki do laptopów do firmy do max. 2000zł.
Interesuje mnie laptop w tej cenie, lub ewentualnie laptop w cenie którego jest Windows 7.
Witam, mój 6 letni stacjonarny komputer nie żyje. . . Poszukuje nowego ale tym razem Laptopa do około 2500 zł jako że jestem z Krakowa i znalazłem na promocji Notebook SAMSUNG NP350V5C za 2499 zł z Win 8 proszę o radę czy opłaca się to kupić. Laptop będzie używany do domowych spraw net i jakieś gry.
Znalazłem na stronie euro laptopy, będę kupował z tego sklepu. Jak możecie to pomóżcie, który z nich jest najlepszy do internetowania i który pociągnie możliwie najnowsze gry najlepiej
Witam, mama ma w domu komputer z monitorem CRT więc zajmuje to wszystko bardzo dużo miejsca i dlatego chcemy kupić w jego miejsce używanego laptopa tylko do internetu i ewentualnie jakiegoś Office’a Czy bylibyście w stanie coś polecić do 400 zł tak aby miał napęd DVD, min. 40 GB dysk twardy, 512 MB-1 GB RAM, może być zintegrowana karta graficzna, wifi i procesor jakiś do przeżycia ewentualnie może być Windows XP ale nie musi. I czy ten model jest godny zakupu w tej cenie:
Witam panowie szybkie pytanko potrzebuje laptop do gier i zastanawiam się czy wziąć tego Samsunga z gtx 675m 2gb vram czy asus g75vm gtx 670m 3gb vram. Pozdrawiam.
Witam poszukuje laptopa który będzie miał dobrą kamerkę internetową powyżej 0,3Mpix,procesor 2rdzeniowy w granicach 1.7 i kartę graficzną dedykowaną cena max 1500zł
Przejde od razu do rzeczy. Otóż poszukuje laptopa do 2,5 tyś marki lenovo, asus bądź innej dobrej firmy. Laptop ma służyć mojemu ojcu, najlepiej jak najdłużej bez żadnych usterek. W specyfikacjach chciałbym by miał procek i3 bądź i5, min 4gb pamięci bądź więcej, min 500 gb twardy, karta graficzna najlepiej dedykowana (któryś z GF), koniecznie wbudowany modem 3g oraz rozmiar 17". Laptop może być bez systemu, a jak z systemem to tylko i wyłącznie Win7 :). Laptop będzie służyć głównie do internetu, rozrywki( muzyka, filmy, czasem jakaś gra) oraz biznesu, rzadko kiedy będzie zmieniał swoją pozycję:). Bardzo proszę o konkretne modele. Pozdrawiam:)