Pomogli byście mi ocenić laptopa HP ENVY dv7-7230sw za 2400 nowy mam okazje kupić nie wiem wydaje mi się że warto bo parametry są bardzo dobre ale co o tym sądzicie z góry dziękuję za odpowiedz.
siedlak chcesz powiedzieć przez to że karta GF GT650 2GB jest mocniejsza niż ta w tym V3 GF GT730M 4GB?
Ogólnie która z nich jest najlepsza\najwydajniejsza: GT650 2GB, GT730M 4GB czy też GTX660 2GB bodajże jeśli dobrze widziałem na jednej z aukcji w którymś z laptopów? Ogólnie za jaką kartą patrzeć w lapku by była?
planuję zakup laptopa cena maksymalnie do 2200zł. Taki do wszystkiego, fajnie by też było jakby gry jakieś poszły na nim typu wiedźmin 2, skyrim oczywiście nie na maks detalach, tak żeby czasami zagrać sobie.
Myślałem o core i3 i dedykowanej karcie graficznej. Fajnie jakby była to 17, od 15 nie umrę też. Co polecacie ? A i koniecznie z Windowsem 8.
Acera już nie chcę miałem 2 i baterie raz dwa padły, poza tym, że nigdy mnie nie zawiodły
A ten mniejszy samsung bardzo fajny Pomyślę właśnie nad nim.
Tylko mam pytanie jak jest właśnie z tym turbo ? Bo ja po zakupie wywalę wszystko i zainstaluję sobie od nowa system czysty bez śmieci. A żeby procesor miał to turbo z tych 2.50 do 3.1 to sterowniki normalnie jak poinstaluję to będzie ok ?
Witajcie, poszukuję laptopa. Używany będzie głównie do oglądania filmów, przeglądania internetu, puszczania muzyki - generalnie nic wymagającego; czasem mógłby pociągnąć też jakąś nowszą grę ale nie jest to głównym kryterium. Jestem w stanie wydać ok. 3500.
Co o nim sądzicie? Jak wygląda u niego sprawa z chłodzeniem bo właśnie przez przegrzewanie się obecnego laptopa kupuję nowego? Może w tej cenie można znaleźć coś lepszego?