Chciałbym poznać waszą opinie. Chciałbym mieć porównanie, czy gry będą chodzić mi na nim mniej więcej tak samo jak na komputerze pc o parametrach: intel core 2 duo 2,66, 2gb ram ddr2, geforce 9600gt ?
Co do płynności gier to na pewno będzie lepiej . Ten geforce 9600 ma tylko 512 ramu, I procek łba nie urywa . I3 ma 4 wątki a tam masz dwa. Poza tym i3 to sporo nowsza technologia Dodatkowo w lapku masz ddr3 a nie 2.
Uważa że za te pieniądze nie dostanie się nic lepszego jak ten acer z geforce 640m
I nie kieruj się tym że koleś w linku od Ciebie dorzucado laptopa torbę wartą 20 zł i jakąś chińską myszkę
Niestety, jak do gier, to nie za dobry wybór, tym bardziej że karta GeForce 710M to bardziej do zastosowań biurowych się nadaje, a nie do grania. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem będzie model, o którym pisał dexter1515. Oczywiście oba rozwiązania nie mają zainstalowanego systemu operacyjnego.
Niepotrzebnie procesor z rodziny i7. W połączeniu z grafiką AMD Radeon HD 7670M laptop będzie się bardzo mocno grzał - pewnie możliwe będzie smażenia na nim jajek sadzonych, gdyby patelni zabrakło.
Interesuję mnie Laptop na który pogram se w nowsze gry . tak do 2,699 zł . Nie muszą to być tytuły 2014 lub 2013 ale żeby pograł sobie np w Dishonored , Prototype 2 Lub Just Cause 2
– Dodane 03.07.2013 (Śr) 21:48 –
Interesuję mnie Laptop na który pogram se w nowsze gry . tak do 2,699 zł . Nie muszą to być tytuły 2014 lub 2013 ale żeby pograł sobie np w Dishonored , Prototype 2 Lub Just Cause 2
Trzeba by tylko skontaktować się ze sklepem i upewnić się, jaka karta znajduje się w laptopie. W opisie jest informacja o GeForce GTX 660M , natomiast w specyfikacji jest wyszczególniona jako NVIDIA GeForce GT 650M - a to jakby nie patrzeć jednak różnica.
Witam, poszukuje jakiegoś lapka ktory bedzie sluzyl do gier, lub na ktorym bede mogl odpalic kilka kont gier mmo. Matryca matowa tez by sie przydala. Poza tym dobrze by bylo gdyby byl cichy i nie za bardzo sie grzal. Koszt tak kolo 2300.
Witajcie, szukam laptopa, który będzie mi służył co najmniej przez 5 lat studiów. Wobec tego wydaje mi się, że procesor to minimum i5. Będę go wykorzystywał do codziennego użytku, ale nie jestem zapalonym graczem. Głownie internet, dokumenty, filmy. Chciałbym również, aby działał długo na baterii. Cena do 3000 zł