Witajcie, chciałbym zapytać czy do 1000 zł dostanę lapka, który będzie lepszy od mojego komputera? Może być też na tym samym poziomie (podzespoły macie w sygnaturze na dole). W grę wchodzą również używki.
Ma on służyć głównie do przeglądania internetu, oglądania filmów w lepszych rozdzielczościach + grania w mniej wymagające gry typu euro truck simulator 2 itp. (do lepszych mam xboxa, więc nie potrzebuje mega wydajnego lapka). Warunkiem jest ekran panoramiczny, który ma mieć co najmniej 15 cali, lub więcej i duży dysk.
Witam mam zamiar kupić laptopa, 15.6, ale jak byłyby jakieś porządne 17, to też jestem skłonny. Laptop ma służyć do internetu, i do gier typu (fifa 14-15, bf4). Nie muszą one być na najlepszych ustawieniach. Cena do 2000zł moge dołożyć 200-300 zł, ale jak coś jest warte tego.Z tego co to poczytałem, to podobno ten laptop jest dosyć dobry w tej cenie. Czekam na wasze prozpozycje pozdrawiam.
Plusem Acera jest na pewno dobry serwis gwarancyjny, ale jak go specjalnie nie zepsujesz, to i tak z niego nie skorzystasz. Laptopy raczej się nie psują, gdy się o nie dba.
HD8670M to słaby układ, do gier się nie nadaje.
Z podświetlaną klawiaturą jest Lenovo Z510 i3-4000M/8GB/1000 GT740Mw X-KOM za 2049 zł
GT740M = HD8750M
Jeżeli chcesz Della z gwarancją Domowa Naprawa to ciekawie prezentuje się Inspiron 3537 i7-4500 U /4GB/1000 HD8850Mw X-KOM za 2289 zł
Lenovo chyba odpada bo jeżeli napisałeś “GT740M=Hd8750M” czyli też słaby układ w Lenovo. Czyli do wyboru, albo Acer, albo Dell, przy czym chyba Dell ma lepsza specyfikacje, bo nie wiem, w Dellu mam i7 i HD 8850M, czy to dobre rozwiązanie. Teraz tylko pytanie Acer czy Dell.
Keler- czyli rozumiem, że te Lenovo ktore podałeś bedzie najbardziej optymalnym wyjściem z mojej sytuacji! @Keler i @Jaro070 dziekuje wam za szybkie odpowiedzi i profesjonalne doradztwo Myśle że przysatane na tej Z710 z i3, dziekuje. Pozdrawiam