@Eject - bez większego problemu odpalisz na nim coś lepszego (karta nie jest zła, sam mam taką, ale na innych bebechach - procek i5 i 4 GB RAM, ale i lapek droższy - 2599 kosztował wtedy), więc nie ma problemu, a seria K jest tą dobrą serią Asusa. Chociaż i3- 350M to już starsza generacja procesorów, ale nie jest źle w tej kategorii cenowej, cudów nie znajdziesz :P. Jakbyś znalazł w okazji, to Pacard-Bell EasyNote-TK87 jest całkiem porządnym modelem, chociaż przy gwarancji trzeba słać do Czech (jak wszystkie produkty Acera i podległych marek - eMachines, Acer i Pacard-Bell to jedna stajnia i nie mają w Polsce serwisu własnego do tej pory, jak się orientuję) i trochę to wydłuża czas oczekiwania, jeśli nie daj Boże coś się stanie.
@plascadeine - grafika bardzo dobra, RAM też dobry, ale procesor marnuje wszystkie te rzeczy niestety, ten AMD jest ze 2 generacje do tyłu niestety. Lepiej wziąć tego Asusa, którego Eject podał, jest w tej samej cenie. Ale skoro szukasz do 2500 zł, to czemu tak tani ten laptop? Zaraz coś znajdziemy.
Taka maszyna jest już bardzo dobra, procek i5 nowszej generacji, 8GB RAM-u (jeśli mówisz o grafice i jakichś projektach, to się może przydać), grafika też już lepszej klasy, jak na laptopy.
Tutaj podobnie, jak wyżej, tylko RAM-u mniej, bo 6GB. I komentarz jak wyżej, no i stówkę tańszy.
Ten za to, to identyko prawie, jak mój - różni się tylko pojemnością dysku (ja mam 640 GB) i pykam na nim w GTA IV chociażby, F.E.A.R. 2, BF:BC2 też poszedł na nim na wysoko, Assassin’s Creed też poszedł na wysokich / średnich detalach na tej karcie graficznej, także mogę polecić ten model.