Chciałbym zobaczyć czy numer ********* Orange ma aktywny SMS premium

Piszę ponieważ dzisiaj w chomikuj dwa razy nie mogłem pobrać pliki podawałem prawidłowy kod pin a pokazywało błędny kod a to miał być kod jednorazowy a nie płatność premium sms

Pewnie stary zablokował i ustawił własne hasło.

Linków może nie podawaj. Jednak tak, jak pisze @krystian3w , folder może na hasło. Nie spodkalem się z blokadą na sms. Jest takie coś?

W apce, czy tam na stronie „mój orange” jest przecież pokazane jakie ograniczenia, są czy też nie są włączone, dotyczące SMS-ów premium, limity dotyczące takich i wiele innych.

Usuń lepiej numer tel. z tytułu, bo ci będą boty wydzwaniać i spamy przysyłać.

@Tiger221 wywal nr trlefonu!
Nie ikawnia die takich rzeczy publiczne. Czekaj teraz ma bott lub inne rzeczy, automatycznie wysyłające SMS.

Zamieniłem na gwiazdki. Czemu mu mówicie, żeby usunął numer a sami nie zmienicie?

Nie każdy może edytować chyba czyjś temat.

Zwracałem ci już kiedyś uwagę.
Czytasz to co piszesz?

Przespałem się i wyedytowane. Przepraszam… :frowning:

Nie, żebym się czepiał, ale zawsze warto spojrzeć co wypluł telefon, bo nieraz zupełnie brak sensu i po prostu zrobić na spokojnie korektę.

No tak. Czasem człowiek szybko pisze i nawet nie wie co. Podobnie z mówieniem.

@sensu Tylko użytkownicy z poziomem zaufania 3 (zwyczajny) i 4 (lider) mogą edytować tytuł nie swojego tematu.

Pozdrawiam!

Jak sprawdzić jaki ma się ten poziom zaufania? No i dziwne, ze ktoś mi w ogóle ufa.

Wejdź do swojego forumowego profilu (Ustawienia>Podsumowanie) i kliknij Rozwiń.

Poziom zaufania
zwyczajny

To inni mają mniejsze zaufanie? Od czego to zależy, od daty rejestracji, ilości postów itd?

Od twojego stażu na forum. Ilość wpisów chyba również się liczy.

OK, wymagań jest więcej:

To get to trust level 3, in the last 100 days…

• Must have visited at least 50% of days
  • Must have replied to at least 10 different non-PM topics
  • Of topics created in the last 100 days, must have viewed 25% (capped at 500)
  • Of posts created in the last 100 days, must have read 25% (capped at 20k)
  • Must have received 20 likes, and given 30 likes.*
  • Must not have received more than 5 spam or offensive flags (with unique posts and unique users for each, confirmed by a moderator)
  • Must not have been suspended or silenced in the last 6 months

W tym wpisie jest to dokładnie wyjaśnione

OK. Dzieki