Po ostatniej aktualizacji ten dodatek w Slimjet zaczął wywalać co chwila taki komunikat:
Niby działa, ale przestał mówić na głos, że dostałam maila No i ten upierdliwy komunikat mi przeszkadza.
Nie wiem w ogóle, czy coś się pozmieniało w sklepie Google, bo teraz jak wchodzę na stronę dodatku, to opinie widzę jedynie po polsku, mimo że wybieram „wszystkie opinie” i najnowsza jest sprzed 3 lat.
Teraz się zastanawiam, czy to rozszerzenie jest w ogóle jeszcze bezpieczne?
I jak zobaczyć opinie w innych językach?
Ja nie mam poczty Gmail, więc nie sprawdzę. Używam - albo Microsoft Edge (też Chromium) lub Chrome’a od Googla. Na obu przeaglądarkach by się to wgrało, ale nie mam Gmail’a.
Nie, bo wciąż jestem na Windows 7 Jakoś nie potrafię się zabrać do przeprowadzki na Win 11
Czyli to z tego powodu? Dziwne, że te dodatki się tak po chamsku aktualizują, mimo że ktoś nie ma najnowszej wersji przeglądarki i systemu
@betmariss Na stronie SlimJet’a piszą, że wersja 42.0.1.0 (najnowsza) wymaga co najmniej Win10. Ty masz Win7, więc najnowsza wersja, jaką wgrasz, to 38. Google Chrome czy Microsoft Edge’a też już chyba nie wgrasz. Może to po prostu bug (błąd) W tym dodatku… Co ty używasz za sprzęt, że tam chodzi Win7 w styczniu 2024? Może Linuxa postawić, jak nie stać cię teraz na nowy komputer, a wykorzystujesz go do Internetu itp. ?