Zanim jednak to wgrasz zobacz tego Pana i podobne, ludzie maja ten problem i “ktoś” wpadł na 100% na rozwiązanie już:slight_smile: tu dla starszego modelu poradnik.
Nie mogę zaktualizowac. Chyba problem w tym że ja mam win 10 64 bity, a ten pro gs jest na 32. spróbuję bezpośrednio z menedżera urządzeń, może sie uda. Jednak nie pozwala.Jeszcze pytanie. Tę kartę z allegro tylko się podpina i działa???
Trzeba głośniki podpinać???. Mam wrażenie że ich w tym lapku brak. W win 8 który wczesniej zainstalowalem zniknął krzyżyk czerwony niby wszystko się podgłaszało, a dźwieku nie było
Jak nie to chyba szukanie i testowanie 1 po 2 driverów nie ma sensu.
Może wejdź na stronę na FB expats in china, laptops china lub podobna wrzuć zdjecie logo i zapytaj co za cholerny brand
Google twierdzi, ze to hyundai… ale nie widze nic z z8350…
Z Kiano na Atom x5-Z8350 miałem podobny problem. W moim przypadku na win 8 brak poprawnie działającego sterownika baterii. Zostałem przy win10.
Na danym sprzęcie chodzą wszystkie Ubuntu podobne od 19.04.
Osobiście polecam modyfikację Ubuntu Mate przygotowaną specjalnie dla GPD Pocket. Komputerek jest oparty na CPU Atom więc wszystko hula. W tym przypadku śmiało możemy wypróbować specjalnej wersji Ubuntu Mate 18.04.2 dla GPD Pocket