Zastanawia mnie z ciekawości czy ludzie kupują takie drzwi ? Przecież one nie są antywłamaniowe ! a takie firmy jak np: Castorama mają po 558zł dzisiaj zauważyłem w sklepie :o
Może ktoś się wypowie jak kupił albo zna kogoś kto kupił i narzeka lub chwali…
drzwi jak drzwi. Sprawdz luzy tj. Zamknij na klucz i pociagnij za klamke co zauwazysz? Jesli nie stac na lepsze to te sa w sam raz. Aha. Jeszcze jedno. Wazne jest czy sa to zewnetrzne czy wewnatrzklatkowe, czesto okreslane mianem zewnetrznych. Jesli wewnatrzklatkowe, to nie nadaja sie na zewnatrz budynkow, bo podatne sa na warunki atmosferyczne.
Tyle że jak coś ci się w nich popsuje to na żaden serwis, ani na naprawę we własnym zakresie bym raczej nie liczył, z powodu braku części. Chyba że metodą chałupniczą.
A tak na marginesie to ja bym takie drzwi może do komórki na narzędzia ogrodnicze założył, a nie do mieszkania (po pierwsze ze względu na bezpieczeństwo, o względach estetycznych nie wspominając).
właśnie jak napisał kolega wyżej uważaj na sprzedawców co będą mówić ze są to drzwi wewnętrzne ,ale niektórzy dodadzą ze to wewnatrzklatkowe inni że można na podwórko dać,jednak po kilku miesiącach szczególnie zimowych farba zmienia połysk i mamy dwu kolorowe drzwi,a sklep potem wciska kit że on wszystko powiedział że nie nadają się na zewnątrz domu
Mam znajomego w Praktikerze który mówi że są ogromne ilości reklamacji tych drzwi, ale i tak schodzą jak ciepłe bułeczki. Drzwi gerdy też nie są antywłamaniowe, posiadają jedynie wkładki antywłamaniowe, za porządne drzwi anty trzeba sporo zapłacić,