mam panowie taki dziwny problem że po odinstalowaniu comodo nie mogę uruchomić żadnej przeglądarki internetowej, uruchomiłem w programie advanced system care 4 wyszukiwanie błedów na dysku czy coś w tym stylu i wyskoczyło to co w tytule. Było by fajnie gdybyście mi pomogli rozwiązać problem bo jest dość poważny
Checkdisk nie naprawia błędów na partycjach używanych przez system lub programy, gdyż potrzebuje do nich wyłącznego dostępu.
Spoczko, ale problem już na szczęście został rozwiązany
To się pochwal w jaki sposób.
Odinstalowałem comodo jak się później na forum okazało (niepotrzebnie revo unistallerem). Się zaczęło - necik stracił łączność, myszka przestała reagować. napisałem o tym na forum skorzystałem z linka niejakiego matzu i zrobiłem tak: przed próbą instalacji comodo na nowo wyłączyłem avasta i się w koncu udało, następnie poszedłem za radami marsellusa i Łukasha i spróbowałem odinstalować comodo “poprzez dodaj/usuń programy” i wszystko się naprawiło. Ot cała historia która nauczyła mnie żeby antywirusów/pakietów/zapór/sterowników nie odinstalowywać revo unistallerem. Ps. w/w pozdrawiam kolorowo
A tak na marginesie, to jeśli chcesz uruchomić chkdsk żeby nie było tego błędu zrób tak:
1.Wejdź w Mój Komputer
2.Wejdź we właściwości dysku do sprawdzenia
3.Daj zakładkę Narzędzia
4.Tam gdzie będzie sprawdzanie dysku daj sprawdź
5.Zaznacz obydwie opcje w okienku które się pojawi
6.Kliknij rozpocznij.
7.Dostaniesz pytanie, czy zaplanować operację na ponowne uruchomienie komputera.Zgadzasz się
8.Ponownie uruchamiasz komputer, i czekasz aż CHKDSK skończy pracę.