Tak jak w tytule . Który zestaw do chłodzenia procka z firmy Pentagram jest najlepszy ?
Najdroższe :twisted:
nobody007 ,
podaj parametry kompa i fundusz na chłodzenie
przestań nabijać posty :x
:shock:
Karakorum, jest w znośnej cenie i jest wydajny.
To zależy do czego Ci potrzebne chłodzenie (czy do extremalnego o/c, lekkiego itp.) i jakie masz fundusze na nie
Najbardziej mi zależy na porównaniu tych 2
http://allegro.pl/item382913319_pentagr … a_cpu.html
i karakorum .
A może podacie jakieś inne ciekawe max do 100 (u mnie oc będzie zależeć od chłodzenie a socket mam 775 i e6300)
W dniu 27.06.2008 , o godzinie 23:55 został dopisany post przez nobody007
i jeszcze tego
Do 100 zł moim zdaniem najlepszy Karakorum HP-120 Cena jego nie przekracza 80 zł. Dobry do średniego o/c.
jeśli do 100zł to bierz tylko Pentagram Karakorum (dobra wydajność, wystarczy do normalnego OC)
Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum za 67zł
Karakorum jest dobry nawet do w miarę mocnego OC, ale już do bardzo wysokiego i extremalnego nie jest wystarczający
nie, obydwa są gorsze od Pentagram’a Karakorum, bierz Karakorum, najlepszy wybór w tej cenie
Nie sądzę. Poza tym z opinii kilku osób które używają tego chłodzenia wynika że jest to dość głośne chłodzenie Więc jak już mówiłem i kilka osób, bierz Karakorum HP-120, na pewno najlepszy wybór do 100 zł
nie, nie jest lepszy od Karakorum
ile razy można powtarzać? czemu się uparłeś żeby nie brać tego Karakorum?
Już po raz trzeci mówię ci żebyś wziął Pentagram Karakorum z linka którego podałem w poprzednim poście
karakorum ciche wydajne, i wystarczy nawet do super oc. brać i nie gadać.
brać i nie gadać tylko trzeba pamiętać by zdjąć folie ze stópki radiatora co destroy
Karakoum jest najlepsze w cenie do 150 zł powyżej do naprawdę mocnego OC powietrzem to jednak wysiada w porównaniu z Noctua NH-U12P czy Thermalright Ultra 120 eXtreme.
:hahaha:
no właśnie nie zapomnieć
w cenie do 150zł to bym się zastanowił nad Scythe Mugen za 140zł (naprawdę wydajne i ciche, lepsze od Karakorum)
pochwal się nam po czym rozpoznałeś że jest najlepszy
po tym ze jest napisane w tytule
?? :x