Chciałbym wymienić chłodzenie na swojej karcie,ze względu na czasem dość wysokie temperatury,czy zna ktoś dobre ,wydajne chłodzenie na tą karte,może ktoś już wymienił na tej karcie i by polecił jakieś,na chłodzenie zamierzam wydać 200 zł.
Mam scythe Katana ale na procku,na karte nie ma tego ,chyba że o czymś nie wiem:P ,temperatury w stresie mam około 80-85 ,temperatury są jak na tą karte w porządku,ale wolałbym troche te temperatury obniżyć.
Dobrze wygląda, ale jak testy… Po za tym widać że ma 2 wiatraki, będziesz miał śrutownik w komputerze… Ja, jakbym miła wymieniać chłodzenie grafiki to tylko wodne…
Chłodzenie ma regulacje obrotów na śledzie,uważam że 25 Db to będzie wydzielało z siebie,ciężko znaleźć wogle chłodzenie na tą karte,na allegro znalazłem tylko te,ale i tak nie było tam info o supporcie dla HD 5870,znacie jakieś chłodzenie które tą karte obsługuje?
Tak szczerze - to zdaje mi się że każde chłodzenie z takim typem mocowania powinno pasować. Wystarczy że będziesz wiedział jaki masz rozstaw śrub mocujących chłodzenie, reszta jest mniej istotna…
W sumie tak,ale bywają wyjątki i dlatego lepiej mieć na stronie upewnienie że nie będziesz nic musiał upiłowywać:P.Troche popatrzyłem i jednak zdecydowałem że biore scythe musashi,Zawsze gdy mi się zrobią głośne wiatraki to mam możliwość je wymienić.