Chrome i problem z piesearch.com


(Brrozpa) #1

Witam

Mam taki sam problem jak opisany w pierwszym poście. Bardzo proszę o pomoc. Wklejam poniżej logi z programu FRST:

 

FRST:http://www.wklej.org/id/1833870/

ADDITION:http://www.wklej.org/id/1833871/

 


(Atis) #2

Na tym forum obowiązuje zakaz podpinania się pod cudze tematy.

HKU\S-1-5-21-1029147575-260049530-1036541911-1000\...\Policies\Explorer: []
Startup: C:\Users\Acer\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Torpedo.lnk [2014-07-15]
GroupPolicy: Ograniczenia - Chrome ======= UWAGA
HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page =
HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page =
HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL =
SearchScopes: HKLM - DefaultScope - brak wartości
SearchScopes: HKLM-x32 - DefaultScope - brak wartości
SearchScopes: HKU\.DEFAULT - DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-19 - DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-20 - DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
BHO-x32: Brak nazwy - {B69F34DD-F0F9-42DC-9EDD-957187DA688D} - Brak pliku
S3 k57nd60a; system32\DRIVERS\k57nd60a.sys [X]
S3 PCDSRVC{91725DDC-92F8D0CF-06020200}_0; \??\c:\users\acer\appdata\local\temp\6wb8au7c63yy\pcdrdiag\bin\pcdsrvc_x64.pkms [X]
2015-11-02 21:09 - 2015-11-02 21:10 - 00000000 ____ D C:\AdwCleaner
2015-10-19 20:04 - 2015-10-19 20:04 - 00000000 __SHD C:\found.000
Task: {65B6BA0F-6BC3-4DC3-916A-58E190953FB6} - System32\Tasks\{60EA3F8A-6452-4030-8FD9-87C107996C30} = pcalua.exe -a G:\instaluj.exe -d G:\
Task: {7D97EBD4-E70A-4322-AAA9-9B77F7003C90} - System32\Tasks\DropboxUpdateTaskMachineCore = C:\Program Files (x86)\Dropbox\Update\DropboxUpdate.exe
Task: {8318039E-F6D9-4253-8121-71F31F14CFD3} - System32\Tasks\{730CE175-C57C-40FB-9BC9-53775F6FD6C2} = Chrome.exe hxxp://ui.skype.com/ui/0/7.7.0.102/pl/abandoninstall?source=lightinstalleramp;page=tsInstall
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\mcmscsvc = ""="Service"
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\MCODS = ""="Service"
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Network\mcmscsvc = ""="Service"
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Network\MCODS = ""="Service"
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Network\MpfService = ""="Service"
EmptyTemp:

Uruchom FRST i kliknij Napraw (Fix). Później skasuj folde C:\FRST


(Brrozpa) #3

Dzięki wielkie, pomogło.

Przepraszam za podpięcie się pod temat, ale to mój pierwszy post i nie wiedziałem o tym, następnym razem będę pamiętał.

Wklejam fixlog-a: http://www.wklej.org/id/1834353/