witam od wczoraj nie aktualizujac nic zupelnie nowego chrome mi sie zresetowal. Przywrocic karty moge ale po minucie dokladnie znowui sie wylacza. Windows 8 nic nie konfigurowalem nowego. Malware skan zrobilem ale nic nie pomoglo…
Przesiadłam się z Chroma na Mozillę bo problemy były cały czas. Nawet facebook się zacinał na chromie, na innych przeglądarkach problemu nie było ( czyszczenie ciasteczek i historii nie pomagało ).
Spróbuj tak: odinstaluj Chrome, a potem ponownie zainstaluj…
Najlepiej za pomocą Revo Uninstaller. Wyczyści tez pozostałości.
tak tylko ja mam zamisane milion hasel itp i nie chce mi sie przesiadac na inna przegladarke.
Wlasnie dlatego nie odinstalowalem jeszce chroma bo sie boje ze potrace zapisane hasla itp. Jak to zapisac ?
Zajrzyj do działu “usuwanie historii i aktywności”
https://support.google.com/chrome/?p=help&ctx=menu#topic=7438008
Ps. Masz Chrome i nie potrafisz go obsługiwać?
poprostu uzywam tego na podstawowym poziomie. Mam swoj koputer i tu mam zapisane. Nie uzywalem nigdy eksportowania hasel czy synchronizowania hasel na roznych urzadzeniach. Nie kazdy to potrzebuje. Dzieki ze nakierowujesz jak wyeksportowac hasla.
Hasla wyeksportowalem do pliku csv czy rowniez bez problemu mozna bedzie do nowej przegladarki importowac ? szukam teraz tego w obecnej 1 minutowej przegladarce zanim sie wylaczy i nie widze gdzie mozna to importowac czy zakladki tez mozna importowac ? mam bardzo duzo zakladek zapisanych. Tylko w sumie to byloby mi potrzebne i moge usuwac chroma.
jak najpierw wyeksportowac zakladki. Pokazujesz miejsce gdzie mozna je importowac. Ale gdzies najpierw musze je wyeksportowac
Zainstaluj sobie przeglądarkę jaka Ci pasuje, wyeksportuj do niej zakładki i ustawienia. A potem odinstaluj Chrome…