Chyba niepotrzebne łapki (łącza) w niewłaściwych miejscach


(Mich050494) #1

Czy jeśli mam "łapki" (czyli łącza) w tych trzech miejscach (załączonych na screen'ach) to jest to normalne ? Jeśli nie to bardzo proszę o pomoc w ich wyłączeniu. Wydaje mi się, że przynajmniej nie powinno być tej łapki w Menu Start -> Wyszukaj (na pierwszym screen'ie). Tak więc bardzo proszę o oświecenie mnie czy to jest normalne. Screeny są zapakowane w zip'ie ponieważ nie udało mi się ich wrzucić na ImageShack. Bardzo proszę o szybką pomoc.

Załącznik:

http://odsiebie.com/pokaz/4670805---ed51.html

Może to jest takie głupie pytanie, ale bardzo proszę o odpowiedź, bo wydaje mi się, że tych "łapek" nie powinno tu być.

PS. Trochę głupio temat nazwałem, ale także nie wiedziałem jak go nazwać.

Pozdrawiam,

max541


(niezDarek) #2

to jest normalne :slight_smile: ja tez tak mam


(Mich050494) #3

Dziękuję za szybką odpowiedź. A jak coś wyszukujesz w Menu Start, to pliki (które Ci wyszukało) masz podkreślone czy nie ?


(niezDarek) #4

tak mam :smiley:


(Byadii22) #5

Całkiem normalne i nie ma się czym przejmować :slight_smile:


(Mich050494) #6

Dobra, dziękuję za odpowiedzi. I wydaje mi się, że temat powinien wylądować w koszu/śmietniku czy jak tam to nazywacie :wink:. Ponieważ raczej nie pasuje do działu problemy, a po drugie trochę zaśmieca ten dział, a po trzecie sprawa została rozwiązana.

Pozdrawiam,

max541


(PaPuX) #7

To normalne łapki pojawiają się zawsze przy wyszukiwaniu jak iw zależności od tego co jest uruchamiane bądź zaznaczane.