Ciągle pojawiająca sie informacja o błędzie

Proszę o sprawdzenie loga , skanowałem komputer dr web , czy tez nod 32 , nie sygnalizują zagrożeń to samo , ale w przeglądarce firefox bardzo często pojawia się przy próbie otwierania stron błąd
www.wklej.org/id/3412274/
www.wklej.org/id/3412276/
www.wklej.org/id/3412277/
przepisałem ręcznie tekst info o błędzie :
info: nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia
podczas łączenia z www.bleepingcomputer.com wystąpił błąd. SSL otrzymał nieoczekiwany rekord Application Data . kod błędu SSL_ERROR_RX_UNEXPected_APPLICATION_DATA
żądana strona nie może być wyświetla , ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych
proszę o powiadomienie właściciela witryny o tym problemie
automatyczne zgłaszanie podobnych błędów (pomaga Mozilli identyfikować i blokować niebezpieczne strony)

Problem występuje wyłącznie na firefoxie czy też na innych przeglądarkach?
Czy wyłączenie na chwilę antywirusa rozwiązuje problemy?

Po wyłączeniu noda 32 , nie ma tego komunikatu .
Na innej przeglądarce np. Google chrome , te strony nie otwierają się prawidłowo , są takie jak to określę “rozsypane”
Jeżeli tę stronę po pojawieniu się komunikatu o błędzie/Firefox/ , ponawiam jej otwarcie , wtedy otwiera się prawidłowo .

W domu mam Kasperskiego i robi to samo(albo podobnie, coś z certyfikatami SSL) z Firefoxem, nie było to dla mnie denerwujące więc nie szukałem rozwiązania
https://support.mozilla.org/en-US/kb/secure-connection-failed-error-message
Tutaj masz napisane że w esecie można to wyłączyć tymi ustawieniami
Enable application protocol content filtering (Zezwól aplikacjom na filtrowanie zawartości) - to moje tłumaczenie i prawdopodobnie jest błędne więc szukaj coś podobnego
Enable SSL/TLS protocol filtering (Zezwól protokołom SSL/TLS na filtrowanie)

ok, dzięki . Myślałem , że to jakiś trojan lub coś w tym stylu