51°12’58.64"N
22°42’0.88"E
a to moj blok :D:D:D
51°12’58.64"N
22°42’0.88"E
a to moj blok :D:D:D
jak znalezc swoja miejscowosc ?? trzeba szukac na tej mapie satelitarnej czy czyms takim ?? help me :mrgreen:
Szukaj jakiejś dużej miejscowości koło Twojej ;]
Możesz wpisać w wyszukiwarke w GE albo o ile to wieksze miasto wyszukać w Wikipedii współrzędnych lub sciągnąć Nasa World Wind i tam ją znaleźć (jest o wiele wiecej miejscowosci zaznaczonych)
ja szukalem tak ze najpierw znalazlem jakies wieksze miasto co jest niedaleko mojego i pozniej to juz tylko szukalem mojej miesciny
chyba cos znalazlem zaraz sie okaze tez Wam tak dlugo to wczytuje :? tzn miasto juz mam czesc odpowiednia tez… i zeby ten obraz mial jakis ksztalt czekam i jak narazie bez zmian…rozmazane nieco :?
Zależy jakiego masz neta, mi idzie szybko.
moze byc rozmazane bo akurat moze do tego obiektu co go chcesz zobaczyc nie ma szczegolowego zdjecia
przy pobieraniu max. 20 KB … bo to DSL dzielony na parenascie osob… to chyba nie jest AZ tak wolno … ogolnie miejscowosc i drogi szybciej wczytalo…teraz sie zamulilo :?
sam zobacz jak to wyglada po 10 minutach oczekiwania :?
A Skąd go ściągnąć :?: jest On w ogóle darmowy :?:
Wiesz na czym polega to 3D? To jest to samo tylko z ziemi “wyrastają” białe kartonowe pudełka, a za friko jest tylko 7 dniowy trial…
a myslalem ze to bedzie temat tylko o wspolrzednych
A jest może jakaś wersja dla win 98 ?
Niestety ale cyba nie
Jak wiece mieszkam w GDYNI ale nie potrafie zrobic tak aby ujrzec moj budynek :?
Jak to zrobic ?? :?
Złączono Posta : 01.01.2006 (Nie) 16:08
Sami zobaczcie jaka beznadzieja :?
Kiedy moglbym sie podziewa c GDYNI ??
Wiecie moze ??
Czy jesli beda zdejcia Gdyni to program automatycznie sie zaktualizuje ??