Genialne :!:
Złączono Posta : 10.10.2006 (Wto) 14:43
ak6 daj instrukcje
Genialne :!:
Złączono Posta : 10.10.2006 (Wto) 14:43
ak6 daj instrukcje
widze widze ten trojwymiarowy ksztalt, tylko co to jest? na poczatku myslalam ze ważka, ale to chyba samolot… slabo widac bo czarno biale wszystko… nie masz czegos kolorowego?
Mam proszę bardzo:
A to co??? Kto zgadnie pierwszy???
A tam był samolot. Trochę bardziej jak statek kosmiczny
ak6 ale właściwie o co chodzi w twoich obrazkach? :-x
w tych 3D?
to proste. jedną z metod oglądania tych obrazków jest zezowanie. I tu z pomocą idzie ten pierwszy obrazek czarno-biały. Znajdziesz tam na samej górze dwa znaczniki. Musisz trzymać głowę prosto niezbyt daleko od monitora i lekko zezując doprowadź do tego abyś zobaczył trzeci znacznik pomiędzy tymi dwoma. Jak to uczynisz to pozostaje tylko wyostrzyć obraz (cały czas musisz widzieć 3 znaczniki) i delikatnie przenieść wzrok na obrazek. Ujrzysz coś w 3D
POWODZENIA w ćwiczeniach.
A jak poćwiczysz to i z tym kolorowym bez znaczników dasz sobie radę
czyżby: ważka :lol:
To jest samolot, to ten z gwiezdnych wojen ktorym walczyla flota rebeliantow
dinozaur znam inna metode ogladania obrazkow… trzeba patrzec na niego z bardzo bliska praktycznie dotykajac go nosem i powoli oddalac glowe i caly czas sie na niego patrzec… moze to jest trudniejsze do wykonania? ale daj wiecej kolorowych obrazkow, sa fajniejsze i lepiej widac
a ja nic w tych obrazach 3d nie widzę
Albo inne używki
Tak to prawda. Jest tzw. metoda patrzenia a wprost. Niestety jest sporo trudniejsza. Należy w niej patrzeć daleko za monitor tak, żeby nie skupiać wzroku na monitorze. W tej metodzie zdecydowanie mniej boli głowa. #-o Jednak tą metodą niestety może oglądać zdecydowana mniejszość. Ale dla chcącego nic trudnego Więc do pracy kochani i ćwiczymy, ćwiczymy.
No dobra no to na razie dla relaksu obejrzyjcie to: PIASEK
ooo niezły ten piasek :o
Mi też się podoba :lol:
Ale trzeba mieć do tego złote ręce. Kiedyś próbowałem tej sztuki i :no: nic z tego nie wyszło
Owszem dinozaur, ten z rogiem jak nosorozec- roslinożerny Ja kiedyś stosowalem tą technike co mona, ale gdy zalapalem tą patrzeniem sie tylko na obraz to jest mi owiele wygodniej
ak6 masz jeszcze jakies?