==>>> http://www.optical-illusion.org/?s=1 <<<====
Ile widzisz zwierząt?
te kółka się nie kręcą
3D- zarąbista głębia
Super! Wystarczy troszkę poruszyć oczami i już szary
Złączono Posta : 11.10.2006 (Sro) 21:03
:o :o :o
Zgadza się a efekt głębi uzyskany jest dzięki fajnej sztuczce. W tym obrazku nie tylko napis ale i tło jest trójwymiarowe.
No to dorzucimy coś nowego. Co powiecie na stereoskopie?
Stereoskopia to dwa zdjęcia zrobione w specjalny sposób tak, aby oglądając tą samą metodą co poprzednie obrazki 3D, zobaczyć niesamowity efekt trójwymiarowości zdjęcia. A więc jedną z metod jest patrzenie zezem na dwa zdjęcia tak, aby prawe oko patrzyło na lewe zdjęcie i odwrotnie. W pewnym momencie zobaczymy trzecie zdjęcie po środku tych dwóch. Należy teraz skupić wzrok właśnie na tym trzecim i wyostrzyć na nim obraz.
No to życzę powodzenia i miłych wrażeń w oglądaniu.
i miniaturka bo się forum rozjeżdża :lol:
Nie wiem czy ja zeza nie umiem robic ale za chiny nie moge odczytac tych obrazkow 3D .
a stereoskopie widzisz??? :o
Ta stereoskopia to nic ciekawego ;/ Masz jeszcze jakies obrazki 3D? Moze zapodaj strone do nich
Profesjonalnie to takie obrazki nazywamy stereogramami
Polecam tę strone:
w ogole nie widze nic w tych podwojnych obrazkach…
Poćwicz!
zez --> trzeci obrazek --> wyostrzenie wzroku --> zdziwienie z efektu :o
Najlepsze efekty uzyskuje się trzymając głowę ok. 0,5-1 metra od monitora
nie widze trzeciego obrazka… widze 4 :mrgreen:
o jedno piwko za dużo :lol:
Obrazki:
Cos jak samochód (blizej niezidentyfikowane).
Łeb dinozaura,
Jastrząb, myszołów,
4.Walka gwiezdnych wojen,
4.Statek,
5.Pan z pieskiem
no to dla odmiany. Gdzie się podział jeden kwadracik???
Nie jest to tak bardzo trudne, więc proszę o odpowiedzi na razie na priwa, żeby nie psuć od razu zabawy innym.
w tym kraju wszytsko jest mozliwe
Dobre
Jakieś inne propozycje???
Wyślij sms’a z kodem aktyującym do konta (koszt 2.44zl), a uzysksz dosęp do kwardacika ktory jest aktualnie niedostepny
Ehh a ja nie umiem zrobić zeza :mrgreen:, może są inne sposoby na odczytanie takich obrazków ?