Cienie NFS: Most Wanted

Dlaczego cienie w NFS: Most Wanted nie są wygładzone, w czym tkwi problem? Pamiętam, że był kiedyś temat o tym, tylko nie mogę go znaleść.

z tego co wiem to zależy od sterowników albo po prostu ustaw cienie na medium lub na low i problem powinien zniknąć

Nie ma czegoś takiego, są tylko poziom wysoki, niski i wcale. I tak wysokim nie jest wygladzony.

Ja nie mam tego problemu ale jeżeli używasz starych wersji steró to powinieniś je aktualizować do nie pamiętam jaka to wersja naprawiała ten błąd :?

Ja mam najnowsze stery, i gre ustawioną na maxa a cienie nie są wygładzone

Ja mam stery standardowe od ATI

Uźywam najnowsze stery Omegi i tak samo jak u SzymSzejdi cienie nie są wygładzone! !!

Ja też mam na Catalist 6.5 problemy z cieniami, a bardzo kiepsko to wygląda ;/

Prowdopodobnie te karte nie obsługują np. Px Shader 3.0 maja coś za moło? Shawn Michaels jaką masz kartę?

Saphhire ATI RADEON 9800 Pro ( 256 bit) 128mb 380/680 i używam XG WarCats 5.9 pro i chodzi wam o to że macie takie beznadziejne cienie http://img148.imageshack.us/img148/5558/ble2dn.jpg

zwieksz rozdzielczosc w grze

I co to da przecież wtedy gra zacznie skakać :?

I przeczytałem żę EA alało użytkowników ATI bo ten problem z cieniami występuje tylko na RADEONACH a na GF nie oczywiście nie na wszystkich występuje ale w większości tak i jedynie co można z tym zrobić to wyłączyć cienie lub poszukanie jakiś sterów które mogą to poprawić

Może wystarczy włączyć AntiLiasing (czy jakoś tak) na maxa,chodzi o wygładzanie krawędzi :?

To nie skutkuje

Złączono Posta : 24.06.2006 (Sob) 10:24

Tak samo u mnie :frowning: :frowning: