CMS do strony kwiaciarni

Jaki CMS polecacie do robienia strony dla kwiaciarni? Ma to być w miarę prosta strona - myślałem nad Wordpressem, Joomlą i Drupalem - na razie będzie prosta, potem może dodam jakieś opcje - zamawianie kwiatów itp. ale nie jestem pewien czy podjąłbym się sklepu.

PS. Dużo informacji na razie nie mam - znajoma nie dawno mnie o to poprosiła i nie ma jeszcze jakichś wyznaczników.

Cóż, wypisałeś wszystkie, na których to wygodnie możesz zrobić. Lecz jeżeli na razie nie ma być, żadnego zamawiania kwiatów itd, to przecież wystarczy zwykła strona bez CMS.

Wolę być przygotowany. Wybieram WP, bo jakoś go lubię - wygoda w każdym calu :slight_smile:

Dzięki.

Można zamknąć.

Wszystkie które wymieniasz są kolumbrynami ! - 30 razy za dużymi - jak walenie do muchy z armaty

Jeżeli, autor mówi tylko o wizytówkowej stronie + może w przyszłości o zamawianiu - to cóż zgadzam sie w 100%.

Zgadzam się, takie kombajny do prostej strony, gdzie liczbę podstron idzie policzyć na palcach jednej ręki to jakaś pomyłka.

Co właściwie planujesz? -stronkę firmową (wizytówkę), czy może blog albo portal branżowy z dziesiątkami newsów?

ps. do podpięcia zamówień/płatności/koszyka itp. nie potrzeba cms’a