Witam
Bierz to co brałbyś na 3 dniową wycieczkę
Telefon, tablet aha o pile już wspominałem
A tak poza tym to tak jak napisał wojtek, trzydniowa wycieczka z opcją wypadu w “teren”, czyli jak w ZHP
2KC i pusty dzbanek na piwo - najlepiej 2,5 litrowy
Mój też pierwszy ColdZlot Kurcze już nie przejdzie jak na HotZlocie sam zestaw koszulek, bokserek i spodenek
Tym razem niestety zestaw ubrań letnich w małym plecaku nie wystarczy:)
Scorpions.B - dokładnie jak chłopaki piszą powyżej. Pamiętaj jednak, ze jedziesz do porządnego hotelu, tak więc nie bierz ze sobą ręczników czy pościeli, bo to będziesz miał w hotelu.
LOL. Przypomniał mi się BlackMan, który pytał czy ma brać ze sobą swój smalec.
Ty rzeczywiście:) a w zeszłym roku ktoś chciał nawet swoją kawę brać
Chciałem wziąć dom, ale nie zmieściłby się do plecaka.
No to trzeba wykombinować większy plecak
Scorpion.B - to jak ja z Tobą rozmawiałem na ostatnim HZ? xD Albo ja mam jakieś nieaktualne dane w głowie
Data. Patrz na datę.
Bo moja kawa jest najmojsza (znaczy najlepsza)
Mój też Zamierzam zabrać to samo co na HotZlot, tylko jakieś dodatkowe opakowanie na siebie chroniące od zimna dodam
Ja standardowo spakuję się do plecaka, no może coś małego jeszcze w końcu bluza zajmuje jednak więcej miejsca niż koszulka No i powerbank bo nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać. Np. jak zlotowicze wysadzą korki w hotelu przez podłączenie zbyt dużej ilości gadżetów jak smartfony (po 2 co najmniej), tablety, laptopy, konsole, kieszonkowe imsi catchery, farelki… :mrgreen: Na takie wypadki trzeba mieć w pogotowiu latarkę GG i wiaderko internetów na drogę.
Eeee, Panie - wystarczy jedynie dobry humor i żeby piwa nie brakło Żadne laptopy, srajfony czy konsole - 3 dni odpoczynku od sprzętu!
Jak to bez sprzętu Baz smartfona, jak bez ręki
Koledzy i koleżanki Jeszcze sie nie chwaliłem, ale też będę i jeśli chodzi o to co zabieram to oczywiście walizeczkę z żetonami do pokera będę miał ze sobą Także może uda się coś pograć przy złocistym!