Co bym mógł zacząć stremować?

Chciałbym rozpocząć karierę streamera. Wiem że się rok szkolny zbliża ,ale ja zawsze mam kupę czasu od kąt nikt mnie z niego nie okrada.Mój komp do żart za darmo to i ocet słodki.Internet mimo że od plusa jest super. Fortnite na pewno odpada bo mam tylko 4skiny i 50fps na dobrych ustawieniach.A no i nie mam skila.W cs go mam około 65-80 fps na nuke zwykle około 75.No w domu więcej.lol i mc działa bosko. Mam stosunkowo dużo gier indi

Jak ty sobie wyobrażasz publiczne wystąpienia na żywo, kiedy nie potrafisz złożyć sensownego zdania na forum? Wśród patostreamerów jest za duża konkurencja, żebyś się przebił :smiley:

Nie zaszkodzi spróbować.

Zacznij od chwytliwego kanału na YT, jak “plebs streamer Kaktus” czy jakich tam ciekawych sformułowań używają młodzi.

1 polubienie

Dobry pomysł prosze pana mątera w media expert

Plebs nie nazwał bym poprostu za dużo na aco i despy leci.

Wole twitch.A nazwę się chyba KДҡtusiks

Bosze, z taką ortografią obawiam się treści streamowych na poziomie podstawówki … jaka klasa?
O gry się nie martwisz jak widzę, a temat założyłeś dla jaj, czy poszukujesz właściwego sprzętu na rozruch?

Stremuj Pokemony, idziesz do zoologicznego, kupujesz chomika i tresujesz go na zabójcę :wink:
(Jak zrobisz krzywdę materiał za znęcanie się nad zwierzętami organom ścigania dostarczysz w sieci :stuck_out_tongue: )

Kup (albo znajdź) akwarium wypełnij je ziemią wrzuć tam kilka mrówek i zajmij się streamingiem ich życia. Pod filmami dodawaj swoje komentarze ktoś cię na pewno zauważy.

Tylko niech później wspaniała społeczność nie płacze po ograniczonych działach forum że na forum i portalu trolle bo widzę że zabawę macie przednią.

1 polubienie

Chyba wolałbym oglądać stream starej “Frani”, w której piorą się zeszłoroczne gacie albo licytację używanych, starych i startych do prętów opon od stara niż streamera, który składa zdania w taki sposób.

idź na SU i streamuj siebie nago.