Cześć. Chciałbym jakoś zaplanować ten dzień. Dodam,że absolutnie nie chodzi mi tutaj o nic materialnego. Wolałbym aby było to coś oryginalnego.
Jakieś pomysły?
Cześć. Chciałbym jakoś zaplanować ten dzień. Dodam,że absolutnie nie chodzi mi tutaj o nic materialnego. Wolałbym aby było to coś oryginalnego.
Jakieś pomysły?
Bilety do teatru, albo jakiś gadżet - niemowlęce buciki…
Poczekaj na kolejny artykuł od @Xyrcon. Z pewnością wynajdzie jakiś fajny gadżet na to wydumane “święto”.
Uszyj jej sweter. Kobiety to kręci.
Podejrzewam, że sam tego nie zrobi  Musiałby jakiejś babcie zlecić szycie
 Musiałby jakiejś babcie zlecić szycie  Może też i skarpetek szycie. A tak na poważnie, bilet do kina, może restauracja, czy też kolacja przy świecach, w domowym zaciszu.
 Może też i skarpetek szycie. A tak na poważnie, bilet do kina, może restauracja, czy też kolacja przy świecach, w domowym zaciszu.
Poezje Norwida, latawiec, foremki do ciastek serduszka…
Chyba kiepska z was para, skoro nie znasz swojej dziewczyny na tyle, żeby wiedzieć co sprawi jej przyjemność.
Zestaw kluczy nasadowych, jak nie trafisz to i tak się przydadzą.
nikt nie zna tej dziewczyny jak Ty pomyśl co lubi , jacy w stosunku do siebie jesteście i improwizuj (powiem romantycznie) Idź za głosem serca
Zaskocz ją, zrób coś spontanicznego, zabierz ją spod uczelni / pracy prosto w góry. Odegraj scenę z Greya. Ewentualnie kup miotacz ognia 
Kup jej kapcie i wibrator.
@wonsik nie wiesz jak to z kobietami? Poniedziałek: “zróbmy to na ostro, chcę żebyś mnie gryzł, szarpał, kopał[…]”, Wtorek: “Ała, no co ty!!! Poj…ny jesteś!!!”
@mirektopolanekNajważniejsze to unikać perfum - a co ja śmierdzę? Jak pokazuje doświadczenie bon do Sephory będzie już ok. zmywarkę masz? pralkę? etc? Nawet jak się wk…wi na prezent to chociaż czyste naczynia i ubrania będą 
Możesz zawsze polecieć z partyzanta: dać bukiet róż i jedną sztuczną - jak zwiędną to przestaniesz ją kochać, do tego kolacja, ciemniejsza strona greya i w sumie … gwarantowane 
Polecam jakiś torcik w kształcie serca - prosty a fajny prezent
Oj opcji jest sporo
tradycyjnie kwiaty plus kolacja w resturacji
Możesz jej dać jakąś książkę
tak jak piszą tutaj unikaj biżuterii oraz perfum ( zresztą sam piszesz,że nie chcesz aby było to coś materialnego).
Zastanów się nad samodzielnie przyrządzoną kolacją.Mozesz zrobić na przykład pizzę: http://przepisy.pl/przepis/pizza-domowa
Czyli dżinsy ale jednak nie koniecznie 
masz kilka dni jeszcze załatw sobie gitarę zagraj i zaśpiewaj jej : Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty. oczywiście efekt byłby najlepszy gdybyś to zrobił w czasie kolacji …
Z okazji walentynek - a namówić dziewczynę do przytulenia pieska ze schroniska. Albo kotka.
Kobiety najbardziej lubią dostawać biżuterię - to prawda znana od lat ;p Możesz jej kupić jakieś kolczyki albo bransoletkę Swarovskiego i będzie skakać z radości ;p Ja mojej już kupiłem taką https://www.ekokarat.pl/pl/p/Bransoletka-SWAROVSKI-Slake-Heart-5273945/23113293
Ja akurat teraz nie mam dziewczyny, więc sobie coś poglądami i pogram a jak za bardzo mnie złapie dołek to zawsze jest coś takiego jak tryb incognito w przeglądarce  (if you know what i mean)
 (if you know what i mean)
Przed dostawcą internetu i tak się nie ukryjesz