cześć wam, mam taki mały uporczywy problemik, tzn komp jest do d…
ostatnio zminiłem troche wnętrze tzn kupiłem płytke jetway, celeron 1,7 256 ddr 233 mhz, sound blaster live 5.1, radeon 9550. Problem jest taki że mi to nie działa tak jak powinno tzn komp ma chwile przestoju na winxp sp2 giry mi rwią. Czy to wina sprzętu czy softa. w tle mam uruchomione 32 procesy ale to są normalne urzytkowe progsy + anty wirus. Jak się ktoś orientuje w temacie to proszę o pomoc.
dyske jest nowy bo kupiłem go 2 tygodnie temu 80 gb 8 mb case. Stery do płytki nowe na sisie mam. A system stoi raptem 2 tydognie. Mam w miare dobre części a to ze sobą nie gra. Może to wina tego że płyte mam na 4 AGP karte na 8 AGP?
z biosem to sie nie bawie bo poprostu jestem XXXX . Nie znam sie na biosie nie grzebałem nigdy w nim. tylko co zmienić dyski startowe czy dzwięk zintegrowany wyłączyć. Był u mnie kumpel który sie na tym zna bo pracuje w sklepie komputerowym i mi ustawiał bios. Odnośnie wcześniejszej podpowiedzi to kupiłem nowy zasilacz bo na starym mi nie chciał sie win zaistalować. Cyba jednak spróbuje tak mi radzicie. czyli: format c: Tylko potrzebuje stronki z aktualnymi sterami. Pomożecie?