Asus P5Q Pro 402
Gigabyte GA-EP45-DS4 424
Ceny z komputronika więc jak nie masz kasy to zastań przy amd to naprawde nie są złe procesory
Asus P5Q Pro 402
Gigabyte GA-EP45-DS4 424
Ceny z komputronika więc jak nie masz kasy to zastań przy amd to naprawde nie są złe procesory
fiero
przejrzyj linki które podałem na poprzedniej stronie i doucz się . Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz ale się wypowiadasz i nie dość tego masz jeszcze czelność mówić że ktoś pisze bzdury. Po co w ogóle wypowiadasz się publicznie skoro na potwierdzanie swoich słów nie masz żadnych dowodów z wyjątkiem wyjątkowo idiotycznego rozumowania. zobacz ile będziesz miał FPS-ów na AMD X2 4800 i na Intel E7200 i karcie 8800GTo takich samych zegarach taktujących rdzenie oczywiście że na E7200 więc procesor AMD nie pozwala osiągnąć pełnej wydajności karty graficznej czy to tak trudno zrozumieć? czy po prostu próbuje zaistnieć w wirtualnym świecie robiąc z siebie idiotę? Przyjmij sobie zasadę że jak nie masz pełnego rozeznania w sprawie to nie zabieraj głosu.
KabutO , zauważ że w testach podanych przez Ciebie na frazpc nie zauważysz różnicy w grze między 40fps(1,8ghz) a 60fps(3,6ghz) {platforma intela}, więc nie gadaj że taki Athlon X2 5600+ z 2,8ghz na rdzeniu nie wyciągnie tych 40fps(a na pewno więcej) w najgorszym wypadku porównując do intela z 1,8ghz, ja bym platformy nie zmieniał, bo szkoda zachodu dla tych paru fps, jedyne co można zrobić to podkręcić proca na 3ghz
Teraz może nie poczujesz a za pół roku? dodatkowo masz już teraz Crysis i Asassin, Unreal Tournament, Lost Planet silnie uzależnione od procesora. No chyba że masz kasy by co pół roku wymieniać całe bebechy. Myślcie co piszecie.
Co jak co ale za pół roku będziesz mówił że C2d to szais i bedziesz wciskał wszystkim nowe procki intela bądż amd jak okązą się lepsze te w technologi 45nm
ryglicki1 , czemu się dziwić? Postęp (szczególnie w branży komputerowej) występuje, a poleca się to co na dzisiaj jest opłacalne i wydajne. Takie dziwne?
to tak jak byś wymieniał C2d 8400 na co s lepszego bo jest lepsze
to tak jak tu athlona 5600+ na c2d
takie wymiany jak gość nie ma kasy a ogromnej różnicy nie ma
Nie do końca o to mi chodziło, trochę zinterpretowałem wyrwany z kontekstu ostatni Twój post. Mówiłem tak ogólnie.
Nie ja się z tobą zgadzam że nowe technologie są lepsze od starych i to wiele, ale wiesz przy braku kasy nie opyla się zmieniać wszystkiego co pół roku jak to proponuje kabuto