Chciałam zapytać, co z poniższego oprogramowania które jest oryginalnie wgrywane w Acerze, można usunąć bez szwanku dla systemu?

Chciałam zapytać, co z poniższego oprogramowania które jest oryginalnie wgrywane w Acerze, można usunąć bez szwanku dla systemu?

z tej listy to 2,3,4,5,6
pozycja nr 1 to sterownik kamerki, a lunch manager to sterownik dodatkowych przycisków i scroola przy tuchpadzie.
a reszta chyba wiesz do czego służy?
A do czego słuzy Acer mobility center plug-in i gridvista?
Acer mobility center plug-in - to chyba będzie baza dla wszytkich dodatków od acera ale pewien nie jestem… nie używam 
gridvista - obsługa wielu monitorów - http://www.acer.pl/acer/technology_deta … 4104662624
Dzięki. Na przyszłość zainstaluje Vistę z płytki, bo ta OEM wgrywa kupę niepotrzebnych śmieci. Temat do zamknięcia.
Tylko pamiętaj, że po instalacji z płytki nie uaktywnisz systemu przez neta i będziesz musiała aktywować przez telefon.
No ale przecież można pominąć instalacje sterowników i zainstalować sam sytem operacyjny a dopiero potem się bawić w dodatki OEM. To wszystko się odbywa bez konieczności aktywacji systemu. Przynajmniej tak wygląda sprawa jeśli chodzi o Asusa i Windows Vista (jejj dawno jej nie używałem :D)