Więc tak zacząłem coś tam nagrywać około 2 tyg temu 12 filmów 150 wyświetleń według yt. A teraz do was pytanie co nagrywać :lol: najbardziej są oglądane filmy z jakąś grą w akcji z hd 6450 (bo low end :P). Więc takie pytanie co najczęściej oglądacie na yt i co chcielibyście zobaczyć
Ludzie oglądają gry MMO
Coś oryginalnego / nowości technologiczne lub nowe tytuły np gier
Ja sam prowadzę kanał na YT i dobijam do 130 widzów Polecam Ci to o czym mówi lordjahu czyli aktualności. Może np. zrobisz coś takiego na wzór programu tygodnik i w każdym odc(koniecznie co niedziela) będziesz przedstawiał fakty z każdego dnia. Warto zadbać o miękki i czysty głos, ale także jakieś efekty wideo. IMO kanał od samego początku nastawiony na koszenia kasy, jest skazany na klęske(te dzisiejsze internety) i co najwyżej na końcu będziesz zły, stracisz czas, a może i pieniądze i w ogóle te sprawy.
Podasz link, do aktualnego konta ?
jaki kanał prowadzisz ?
[url=http://********* bałem się podać by mi linku nie usuneli Jacko podaj link też
jedyny głos mam tylko w ‘‘Jak podkręcić kartę graficzna AMD’’ ale te ‘‘wskazówki’’ się dziwnie ruszają po nagraniu ale wstawiłem XD głos nie wiem dlaczego przez nos ale chyba wystarcza (mam bardzo wcześnie mutację więc z tego korzystam
) kanał po to by jednak coś porobić w internetach a na kasę to bez sensu bo jak sam dobrze powiedziałeś , że wtedy jest się złym itp.
[url=http://************ - takie kursiki. Na początku pełen profesjonalizm, lecz widzowie zarzucali mi brak luzu.
Tych filmów to ty masz od (takie słowo o które zostałem upomniany na ch a kończące się na y mające ******* znaków) czyli wnioskuję , że wcale złe nie jest “spamienie” filmami ?
P.S już masz subskrybcję ode mnie xd
Ja nie spamie filmami, tylko próbuje dotrzymać obietnicy danej widzom
Czyli masz ich załóżmy 500 i nagrywasz dla nich filmiki , a tak wgl to się reklamujesz ?
analityka : https://www.youtube.com/analytics?o=U#;fi=u-vKgB7TDu0KFzwJGgY9rADg
Linki skasowane, możecie nimi na PW się wymieniać.
Rojo mnie zareklamował (mam nadzieję, że wiadomo o kim mówi)
A w jaki sposób taką reklamę u niego dostałeś ?
Sam nie wiem, w kilka dni przed zareklamowaniem mojego kanału dodał mnie do kręgu swoich znajomych. Mogłem się domyślić, że mnie poleci, ale naprawdę byłem MEGA zaskoczony. Po prostu najlepszy prezent na święta
Nie nagrywać, zadając takie pytanie to wygląda jakby cię kusiły pieniążki z partnera, a z taką motywacją nie wyvijesz się.
Kolego ja nie chcę robić kłótni , ale naprawdę jesteś żałosny , że twierdzisz “dla pienionszkuf”. Z takim czymś to się nigdy nie utrzyma raz lepiej raz gorzej -,- Jakieś sugestie oprócz hejterów ?
Po twoim pytaniu oczywiste się wydało że twoje motywacje tworzenia contentu na youtube podchodziły pod gimbazę, nagrywa się to czym się interesuje, ja bym nagrywał gameplay-e ze ścigałek, i jakieś action rpg, bo tym się interesuje i o tym wiem najwięcej. Zadałeś pytanie co nagrywać, ja odpowiem nagraj fifę - popularny temat, ale jeżeli nie posiadasz wiedzy na temat tej gry, gatunku, lub nie masz “skylla” to po 2-3 odcinkach nikt nie będzie tego oglądał, a i dla ciebie będzie to katorgą. Dziękuje, dobranoc.
Prosto i na temat.
@autor, jeżeli ktoś Ci poda jakiś tam temat do nagrywania, to poda Ci taki, którego jeszcze na YT mu brakuje(lub czegoś co chce oglądać). Najlepiej samemu się zastanowić i robić to, co się samemu wymyśli. BTW Ty o takie rzeczy pytasz w internecie, w którym nikt Cię nie zna, to jak ktoś ma Ci powiedzieć co lubisz robić ? Lepiej się spytaj znajomych z reala(nie ze sklepu xD )