Co po LO?

po Lo chciałbym kształcić się dalej :stuck_out_tongue: wiem, że nie mam szans się dostać na dzienne więc nawet o tym nie marzę :mrgreen: Myślałem o jakimś kierunku związanym z administracją sieciami komputerowymi albo coś typowo hardware… za wszelką cenę chcę jednak uniknąć programowania :stuck_out_tongue: jest jakiś kierunek, uczelnia zajmująca się tym?? i najlepiej żeby szkoła była w Wa-wie…

myślę że tego nie unikniesz bo na każdym kierunku związanym z informatyka trafi się programowanie :stuck_out_tongue:

przejrzyj sobie to

Chłopie co ty piszesz. Chcesz iść na administratora sieci bez nauki programowania. A jak napiszesz wymagany skrypt bez znajomości programowania???. Myślę, że powinienień wybrać zamiast LO, zawodówkę czy coś takiego. Więcej zarobisz a w dodatku będzie odpowiadać to twojemu IQ.

Kasztan24

nie każdy jest taki pr0 jak Ty… ja się chcę tego uczyć a nie już umiem także popatrz czasem na to…

A o IQ dyskutuj sobie z kimś innym…

kolacz17 wybacz ale to tak samo jak byś chciał iść na filologię polską bez gramatyki :P.

Na każdym kierunku informatycznym będziesz miał przynajmniej podstawy programowania w wybranym języku. Najczęściej są to Pascal, Delphi lub Visual Basic.

fiesta

jasne :slight_smile: więc jaki kierunek mi radzisz??

Kasztan24

mógłbyś nauczyć się czegoś od fiesta’y Kulturka i wszystko zrozumiałe… a nie najeżdżać na czyjeś iq… :x

Studia kończyłem już sporo czasu temu, na kierunku informatycznym o specjalizacji pedagogicznej. Nie orientuję się za bardzo jak to wygląda teraz i na innych kierunkach. Więc nic konkretnego Ci nie dordzę.