tak jak w opisie. podpowieddzcie mi coś na temat tego tel. czy się psuje itd. A może coś innego ale też z noki.
Złączono Posta: 08.06.2007 (Pią) 0:18
i jeszcze jedno - jakim programem mógłbym obrobić mp3 żeby ją w grać do telefonu? mam kilka utworó i chciałbym je sobie obrobić do rozmiaru np. 264 kb itd. zamiast całego wgrywać.
Mam tą słuchawkę. Nie jestem wymagającym użytkownikiem wiec tel mi w zupełności wystarcza. Brak symbiana sprawia, że chodzi jak należy. Jak narazie jedyna DUŻĄ wadą tego telefonu jest bateria. Tel kupiłem nowy, baterię sformatowałem jak należy i pomimo tego przy średnim użytkowaniu wytrzymuje mi ok 2 dni. zresztą za niedługo będę w tej sprawie dzwonił do sklepu gdzie słuchawkę kupiłem( jest jeszcze na gwarancji).
Polecam ci ten telefonik jak najbardziej ;). Miałem go bardzo fajny. Długo trzyma baterie ma dość głośne dzwonki mp3 nie można narzekać na pamięć :), ale jak dużo potrzebujesz bezproblemowo dokupisz karte pamieci ;). Telefon nie jest duży wiec nie ma problemu. Jedyna wada jak dla mnie to troche maly wyswietlacz ale pozatym to telefon fajny jak na nokie to cena przyzwoita
Złączono Posta: 09.06.2007 (Sob) 13:30
ci co mowili o baterii mi trzymal przy sluchaniu tak 30 min dziennie okolo 4 dni
tez mi sie tak wydaje ale spróbuj i daj znać czy coś wywalczyłeś, wiesz te czasy podawane przez producenta są śmieszne i w dodatku zabezieczają się zapisem że uzależnione są od sieci i korzystania z fonu. powinni coś z tym zrobić pod względem prawnym bo to tak jakbym napisał że mogę nie jeść przez tydzień. na szczęście unia europejska ma sie tym zająć, tak samo jak z cenami biletó lotniczych, które podawane są bez opłaty lotniskowej i obowiązkowego ubezpieczenia
Złączono Posta: 10.06.2007 (Nie) 17:09
tez mi sie tak wydaje ale spróbuj i daj znać czy coś wywalczyłeś, wiesz te czasy podawane przez producenta są śmieszne i w dodatku zabezieczają się zapisem że uzależnione są od sieci i korzystania z fonu. powinni coś z tym zrobić pod względem prawnym bo to tak jakbym napisał że mogę nie jeść przez tydzień. na szczęście unia europejska ma sie tym zająć, tak samo jak z cenami biletó lotniczych, które podawane są bez opłaty lotniskowej i obowiązkowego ubezpieczenia
co do 6230i minusy: słaba bateria, słaba jakość obudowy, strasznie odchodzi farba u góry przy napisie nokia, słaba jakość mp3, mały wyświetlacz, ekranik jak ma małe ryski to dziwnie sie załamuje na nim światło co sprawia że jest mało widoczny