Co sądzicie o darmowym vpn touch vpn dla google chrome?

cześć… ostatnio napotkałem się z rozszerzeniem do google chrome jakie jest Touch vpn i chciałbym dowiedzieć się o waszych opiniach czy ten vpn jest bezpieczny i czy autor tego rozszerzenia nie szpieguje nas podczas z jego korzystania.

obym zapomniał https://chrome.google.com/webstore/detail/touch-vpn/bihmplhobchoageeokmgbdihknkjbknd :slight_smile:

Połączenie nie jest bezpieczne

Właściciel witryny www.northghost.com niepoprawnie ją skonfigurował. Program Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed kradzieżą informacji.

Więcej informacji…

Automatyczne zgłaszanie podobnych temu błędów (pomaga Mozilli identyfikować i blokować niebezpieczne strony)

+

Witryna „www.northghost.com” używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa. Ten certyfikat jest prawidłowym certyfikatem tylko dla następujących nazw: firebaseapp.com, *.firebaseapp.com

Kod błędu: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN

Jak dla mnie porażka na całej linii…

Dodatkowo ta ich strona domowa pusta / nieskończona.

jeszcze zauważyłem że ich strona internetowa to jest z wix z takiej strony internetowej gdzie można robić swoje strony utrzymywane na stronie wix więc lepiej zostanę przy 3 przeglądarce opera gdzie ma vpna

1 polubienie

jeszcze chciałem się zapytać czy ten vpn nie wykrada haseł do kont ?

Wtyczki nie znam i nie mogę znaleźć recenzji w sieci. Zamiast tego polecam skorzystanie z prawdziwego VPN - np. darmowego ProtonVPN. Przynajmniej można mieć pewność, że właściciel nie majstruje przy ruchu sieciowym.

1 polubienie