Chciałbym poznać wasze zdanie na temat gry Halo 2 i czy warto ją kupić
Zdecydowanie nie polecam. Gra wymaga do działania Visty, tylko dlaczego? Działa na kartach które nie obsługują DX10, więc dlaczego wymuszają używanie Visty? Do tego ta cena. Za te pieniądze można kupić kilka dużo lepszych gier.
Halo działa jedynie na systemie Windows Vista ponieważ jest grą która była jedynie na konsoli zwanej Xbox , to zwykły chwyt marketingowy , jeżeli chcecie pograć w tego typu gierki to ostatnio doszedłem do wniosku że obecnie gry są robione zbyt dobrze żeby działały na kompach i dlatego są konsole , ja mam xboxa 360 , Halo , Halo2 i kilka kier po starym xboxie i jestem z niego zadowoony , świetnie się przez neta gra
Cóż było sie spodziewać po grze która pierwotnie wyszła ponad 3 lata temu ??
Jest to zwykła konwersja z Xboxa i ta gra niestety była skazana na porażkę nie dlatego że jest zła ale dlatego że miała pokazywać nowe możliwości które drzemią w DX 10 a tu kupa. I jeszcze dodatkowo wymaga tylko Visty gdzie w obecnej chwili mało kto ją posiada