Jaką macie opinie na temat tego produktu? Co potrafi odtwarzać oraz w jakich formatach? Odtwarza Divxy? czy ona potrafi ściągać neta z hotspotów w większych miastach? Czy są darmowe gry? Mozna nagrywać gry na karte pamięci? Jaka karta pamięci tam wchodzi?
Divixy nie działają. Tylko format MP4. Nie wgrasz żadnego programu do divixów. Konsoli nie da się przerobić. O grach na karcie pamięci zapomnij. Neta łapie. Ogólnie fajna i na szczęście na piratach sobie nie pograsz. Zresztą gry nie są takie drogie.
Da się przerobić 300* jeżeli wersja softu jest niższa od 5.50
Ale 3004 już nie. Płyta główna jest nieprzerabialna!
TYLKO z ciekawości, weszłem na neta i patrze że jest peeełno gier na PSP chyba demówek ale nie jestem pewien i jak np. takie demo mam sobie zgrać na PSP?\
Dodam że znalazłem grę w pliku .iso do PSP i w takie gry da się grać?
PSP 3004 i całej serii nie da się na razie przerobić.
ok ale np. jak mam grę (nie mam pojęcia czy to demo czy pełna czy darmowka, pobralem tylko do sprawdzenia) i mam ją w .iso i mogę ją wgrać do mojego sony psp?
Aż postanowiłem się zalogować jak zauważyłem te wasze głupoty (bez urazy).
Psp 3k można z powodzeniem przerobić od jakiegoś już czasu (może nie wszystkie wersje płyty ale można), wystarczy popatrzeć na allegro.
http://allegro.pl/item674949084_przerob … gnica.html
http://allegro.pl/item683747206_psp_300 … iezno.html <- a tu już przerobiona z 16gb :]
@up
nie, ofc mówimy tu o nie przerobionej konsoli. Demka jak już to są na UMD (były z w tzw. demo dics)
skąd je moge wziąć? A ja mam jakąś gre (chyba freeware) w liku iso to też oge ją odpalić na moim PSP?
– Dodane 10.07.2009 (Pt) 13:39 –
odświerzam temat. Ile trzyma bateria?
Ban na googlach?
różnie piszą a ja chciałbym mieć pewną waszą odpowiedź…
tyle samo co slim, ok. 3-4h grania. A jezeli nie masz przerobionej to nie pograsz w gry nawet jesli bys znalazl gdzies jakas darmowa czy cos.
PSP to najtańsza konsola przenośna z dużym wyborem gier. Nintendo urzeka prostotą i wygodą, albo nią odpycha. Iphone/ iPod Touch to konsola dorównująca innym, dostajesz jeszcze funkcje telefonu (iPhone) ale nie wszystkim pasuje zupełnie dotykowa obsługa.