Jest. Wystarczy wgrać odpowiedni plik i juz śmigasz tymi gruchotami po Czarnobylu :mrgreen:
Jak dla mnie to świetna gra chodź mam małe zastrzeżenia odnoście bugów, ale i tak warto.
Jest. Wystarczy wgrać odpowiedni plik i juz śmigasz tymi gruchotami po Czarnobylu :mrgreen:
Jak dla mnie to świetna gra chodź mam małe zastrzeżenia odnoście bugów, ale i tak warto.
STALKER to gra nie pozbawiona niedociągnięć i bugów. Troche rozczarowuje, ale moim zdaniem, to tylko wina producentów gry, którzy wciskali nam, graczom, zbyt wiele bajek. Poza tym gra jest baaarrrdzo klimatyczna i wciągająca.
Odradzam ją tym, którzy są mało cierpliwi, bo aby docenić urok i poczuć postapokaliptyczny klimat tej gry, trzeba spędzić nad nią wiele, wiele czasu.
Gra warta zakupu Chociażby ze względu na spolszczenie. Ono wprowadza bardziej filmowy klimat do gry(dla osób niezorientowanych w temacie w polskiej wersji językowej głos podłożył lektor i oryginalne głosy słychać w tle
) sama gra też niczego sobie
Za każdym razem można ją na inny sposób przejść
JAk widać jestem fanem S.T.A.L.K.E.R-a Shadow of Charnobyl (dawniej Oblivion Lost). Interesowałem się tą grą od samego początku. Pamiętam jak 3 czy 4 lata temu dorwałem gazetę z opisem tej gry. Gra miała być cudem. Wrogowie nie mieli posiadać sztucznej inteligencji - mieli żyć własnym zyciem. NO niestety nie zauważyłem tego. Gra jest ładna lecz nie jest to to co obiecywali twórcy. Bohater nie posiada pełnej swobody- nie możemy robić tego co chcemy-choć pozory są zachowane.
Powiem, że fabuła jest zawalista i po prostu trzeba posiadać Polską wersję językową. Aczkolwiek widziałem już dużo rzeczy jakie można zrobić z tą grą. Stwierdzam, że twórcy są genialni. SAMI ZROBILI CRACKA DO GRY W POSTACI PATCHA. Tak więc bijmy im pokłony.
Odświeżając temat … czy na Celeronie 2.4GHz … 512DDR 266MHz, Radeon 9200LE 64MB pociśnie na jakich takich detalach ?
W ogóle nie pociśnie ;]
Bo masz za słabą kartę graficzną 8)
Nawet tego nie odpalisz raczej na tej karcie, nie mówiąc już o graniu.
Rozsądne wymagania sprzętowe:
Procesor Intel Core 2 Duo 2.13 GHz, 1GB MB RAM, karta grafiki 256MB (GeForce 7900 lub lepsza), 10 GB HDD, Windows 2000/XP.
Więc sam sobie odpowiedz
taki mądry to sam zrób swoją gre… zobaczymy co lepsze…
STALKER jest fajny ale na jedno przejście…
reszta zakończeń to strata czasu a przede wszystkim nuda!
Jest to jedyna gra na ktora w 100% nie zaluje kasy Wszystkie gry dotychcasz jakie kupilem przeszedlem 1-2 razy i polecialy na polke. Stalkera przeszedlem zeby nie sklamac ponad 17-20 razy. Co prawda najlepsze zakonczenie to gdy wykonujemy misje dla doktorka, idziemy do hotelu na prypeci i bierzemy dekoder. Potem w elektrowni gdy odnajdziemy drzwi to jest jeszcze duzzoo pracy. Ja najpierw przeszedlem gre ze zlym zakonczeniem czyli doszedlem do spelniacza zycien, Gdy odkrylem ta misle od doktorka to bylem w szkoku ile tzreba jescze zrobic zeby skonczyc gre, Na poziomie najtrudniejszym zajmuje to naprawde duzo czasu. Co do grafiki to nie powiem jak wyglada bo gralem na wszystko LOW i 800x600- ehh moj stary dobry radek 9550. Co prawda gralo sie calkiem plynnie ale co jakis czas byly czkawki ;/ nawet na 5 sec. Pracek, ram?? Ogolnie jesli nie masz w co grac to warto ;p Obecnie call of duty 4 przebija chyba wszystko.
Jako wojenny shooter napewno ale nic nie przebije Orange box ( oczywiście ci którzy jeszcze nie grali w half-life2) ja nie grałem więc mam co nadrabiać
sk91 , Już dostałeś jedno ostrzeżenie za nie używanie polskich znaków. Widzę że niczego Cię to nie nauczyło. Cóż, może druga żółta kartka da Ci do myślenia.
EEEEEEEEEEE TAM . Ta gra to szajs. Dużo lepszy jest np. Doom 3. Kup sobie lepiej za taką samą cenę dooma 3 i dodatek do niego a gwarantuje ci 10 razy lepszą zabawę. Nie pożałujesz tego.
lol klimatu STALKERA NIE MA ŻADNA GRA! Czarnobyl przeraża a zarazem fascynuje… Jestem pewien że nawet tej gry nie przeszedłeś i nie odkryłeś tajemnic zony.
PS. Ide pograć w Stalkera. GL