Chce kupić grę S.T.A.L.K.E.R warto? fajna? graliście w nią?
grałem, warto, bardzo fajna
O to spoko, właśnie sie z nad nią zastanawiam, chyba zakupię ją
ale to tylko moja opinia, poczekaj na opinie innych uzytkowników
OK, ale mi sie podoba taka gra
Ja pożyczyłem od kolegi grę na 3 dni (weekend). Powiem tak, z początku gra wydawała mi się super. Ładwa grafa, klimant gry. Ale później staje sie to po prostu nudne np. nie ma żadnych pojazdów do transportu - choćby jakiś rower się przydał. No i te wymagania.
Grałem na kompie (specyfikacja poniżej w podpisie). Na wysokich detalach - ale nie na max, od czasu do czasu gra mi się cięła. Może to wina słabej karty graficznej GF 7600GT. Poza tym update do gry powoduje, że trzeba ją zaczynać od początku bo patch nie odczyta wcześniej zapisanych stanów gry
gra ma dużo błedów i miala wyjść 3 lata temu i wtedy to byłby hit taki jak choćby HL2 , a teraz , przeciętna gra … nie kupował bym jej …
No dzięki za odpowiedzi, ale już się zdecydowałem i nie zakupie jej.
Daro:) jak chcesz, ale będziesz żałował później, bo gra jest naprawdę świetna. Może grafika nie jest cudowna, ale bardzo dobra. Gra ma dużo ciekawych zadań, aż 7 zakończeń i interesującą fabułę. Naprawdę polecam te grę każdemu kto lubi się pobać (gra nawiązuje to horrorów) i postrzelać.Możesz także przetestować demo.
Słuszna decyzja. Jak dla mnie gra nie spełniła pokładanych w niej oczekiwań. Stalkera co najwyżej można przejść raz (wypełniajac zadania z gł. wątku) i usunąć z dysku, a resztę zakończeń obejrzeć na YouTube.
gra w 100% warta zakupu:)
gra bardzo klimatyczna, nooo super poprostu
kurczaki pieczone zapomniałam dodać jaki ma superowy kliiiiiimmmaaaacikkk ja bardzo sobie cenię gry z świetnym klimatem a STALKER się do takich na 2000% zalicza
ale są mody które to dodają
tak te pojazdy też są super na starcie ciągnikiem sobie pośmigałem hehe
Ja uważam, że jak na tyle powstającą grę, to jest bardzo słaba.
Klimat jest, ale nie taki jak można by się spodziewać.
Zależy czy chcesz się zabawić, czy zagrać. Bo ma ona niski poziom trudności, oraz słaby model broni.
Lecz decyzja należy do ciebie. Pamiętaj, ze to tylko moje zdanie, i każdy widzi tą grę w innym świetle.
NIe mogli tej gry tworzyć w nieskończoność
Ale skoro ją tyle tworzyli, to mogliby zrobić coś lepszego
zawsze może być coś lepszego
mi się gra bardzo podoba i nie mam do niej żadnych obiekcji.
Dla mnie gra super, klimat cudowny, grafika b. ładna szczególnie efekty świetlne (na max grałem), szkoda że pod koniec się nudzi ale i tak jest ok.
Pozdrawiam
Biorac pod uwage pierwotne zalozenia i to jak gra miala wygladac, to ostateczna wersja rozczarowuje. Chociazby mialbyc jeden wielki swiat i miala byc mozliwosc poruszania sie pojazdami. W finalnej wersji tego nie ma. Denerwujace jest to ze konczac glowny watek konczy sie cala gra.
Autorzy zostawili sobie tylna furtke. Na mapie jest sporo czarnych dziur. Sadze ze bedziemy mogli sie spodziewac dodatku z nowymi lokacjami i poziomami .