Co sadzicie o tej klawie

Witam.

Wlasnie zakupilem te oto klawiature:

http://sklep.benchmark.pl/pelny_8977.html

Jak narazie smigam na niej oklo 10 minumt i naprawde bardzo mi sie podoba.

klawisze chodza jak marzenie a pisanie to przyjemnosc.

Dziekie tej klawiaturze mam wrazenie szybszego pisania.

Jednak to moze zludzenie :wink:

Ale naprawde mi sie podoba klawiatura.

Dalem za nia 90 zl wiec zakup uwazam za korzystyny.

Prosilbym abysie pisali wasze odczucia oraz doznania na temat tej klawiatury.

Co sadzie: czy ladna czy nie, czy warta kupna czy tez nie ?

Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Podoba mi się ponieważ bardzo lubie takie płaskie klawisze jak w laptopach.

Myśle, że zakup sie opłacał.

Podobny temat: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … t=logitech

Klawiatura także bardzo mi się podoba.

ja wychodze z zalozenia ze nieoplaca sie kupowac takiego sprzetu gdyz nawet jak sie w kurzysz to nie walniesz w nia z calej sily bo kosztowala 100zł ja korzysrtam z klawiatury za 9,90 i jak sie zdenrwuja walne w nia z banki lub piescia walne nia o siene lub cos w tym stulu jak sie zepsoje to ide po nastepna :smiley: i w ten sposob mozna latwo sie odstresowac :smiley:

Strasznie nerwowy jesteś :shock: Bardzo ładna klawiaturka, ja co prawda gustuje w systmach bezprzewodowych, ale ta mi się podoba. Jak dla mnie dobry zakup :smiley:

ładna

dla mnie nie warta.Co ona ma takiego w sobie,ze kosztuje bańkę.W/g mnie mozna kupic klawiature tej klasy wiele taniej. :slight_smile:

Ja ostatnio byłem w komputerowym i za 48 zł była własnie taka “laptopowa” klawiatura. bardzo mi sie spodobala i niedlugo ja kupie. sprawdzalem jak chodzi to bardzo dobrze. Centralnie jak w laptopie, cichutko sprawnie.

Oczywiście twoja napewno jest lepsza od tej co chce sobie kupic ale… :smiley:

jak Ci sie podoba to OK 8) Ja za takie same pieniądze mam Media-Techa Office Keyboard. 8) Posiada rolkę, podpurkę na rękę + przyciski multimedialne.

Klawiaturka mi się podoba

klawiatura może i ładna, ale cena :x

po co i na co komu takie coś - dla szpanu jedynie… :-s

swoją drogą zacznijmy zakładać topici:

“kupiłem nowe trampki, co o nich sądzicie” :-s

Nie czepiaj się, a swoją drogą klawiaturka ładna jednak cena troszeczke za wysoka.

w życiu bym nie dał tyle za nią 8)

moim zdaniem jest super, to przez te płasie klawisze wydaje Ci sie ze szybciej piszesz-trez je baaardzo lubie. szkoda tylko ze klawiatura nie ma rolki do przewijania-ja b. lubie uzywac scrola.cene troszke odstrasza jak za klawiature i to przewodowa.

tu nie płaci się za klawiaturę tylko za logo na niej :stuck_out_tongue: logitech nie :stuck_out_tongue: to nie bele Tracer za 19 zeta… :smiley: