ELDOM G42 BLAX
Xiaomi Youpin 3D
Kemei 2801
Esperanza EBG001
Eldom g47
Flyco fs373
Czy któraś jest warta uwagi ?
czy dać więcej na jakiegoś philipsa ?
Esperanzy nigdy nie kupuj! Omijaj to szerokim łukiem. Kup sobie jakiegoś Philipsa lub Brauna, a będziesz zadowolony
Ja używam Philips OneBlade i jestem bardzo zadowolony. Najlepszy elektryk jakiego miałem.
Nie kupuj taniej bo są gorsze od jednorazowych… Wydaj raz na coś porządnego co chwilę posłuży.
Też mam Philips OneBlade i byłem pozytywnie zaskoczony, goli się łatwo i szybko, czyszczenie banalne - pod strumień wody.
W zasadzie jedyna jej wada jest taka, że nie ma pojemnika na włoski, więc sypią się wszędzie dookoła :).
Wszystko zależy od zarostu (twardy, miękki, gęsty, rzadki).
Używam golarki elektrycznej, ale zawsze poprawiam na sucho jednorazówkami. Oczywiście jednorazówka wystarcza na kilka tygodni. Z tym, że golę się z dwa razy w tygodniu.
Najbardziej zadowolony jestem z golarki Braun serii 3. Miałem prostą golarkę Philipsa z trzema ostrzami. Goliłem się kilkanaście lat, ale od samego początku nie byłem zadowolony.
Myślę, że blok ostrzy Brauna jest lepszym rozwiązaniem.
Czyli ani flyco ani xiaomi. Głosy są podzielone, na philipsa i brauna zostawię temat jeszcze do jutra wieczoru i zadecyduje
Tylko żyketka.
Depilacja laserowa? Trochę bólu i problem z głowy (białe “niemowlęce” może salon kosmetyczny usunie jako poprawka).
Ja mam Philipsa i naprawdę polecam . Może nie jest to najtańszy sprzęt , ale goli dobrze , nie trzeba długo ładować , ostrza nie są tępe , Dodatkowo w zestawie jest dużo różnych końcówek , aby można je było swobodnie dopasować do swoich preferencji i swojego zarostu
Dla prawdziwego “mencizny” to tylko markowy Żilet…
Prawdziwy facet goli się okrągłym kamieniem!
I nie je miodu, a żuje pszczoły!
Tylko pszczół szkoda.
Dokładnie, tym bardziej, że coraz mniej ich na świecie.