Oczywiście, można powrzucać setki programów, nawet tych, jak to ująłeś “porządnych” ale za cel zostało sobie postawione również testowanie tychże aplikacji, a to jednak trochę czasu pochłania. Chcemy by zamieszczane tutaj programy maksymalnie “umiliły” życie użytkowników Vortali i by każdy znalazł coś dla siebie, choć wiadomo niedogodzimy w jednakowej mierze nikomu .
Bardzo popieram to wasze zachowanie :). I dobrze że je testujecie. Chyba jesteście jeden z niewielu vortalów które przez umieszczenie programu na vortal je sprawdzają, oceniają. I to robi z was taki piękny vortal :).
Pozdrawiam Axaron
Jest cool nic dodac nic ujac …
przydało by się jeszcze zmienic kolor forum do kompeltu :lol:
Popieram… Jeszcze nigdy nie widziałem zielonego - doróbcie skorkę…
Idę poszukać odpowiedniego stylu i zaproponuje adminom :mrgreen:
No i oto chodzi. Już się nie mogę doczekać.
A może Wy macie propozycje na styl forum?
Byśmy razem zaproponowali nowy wygląd forum :mrgreen:
Ciekawa stronka… Dzięki ALIEN. Już przeglądam i pomoge Ci dokonać wyboru propozycji. Na razie podoba mi się acid
Pawek możesz założyć temat w dziale O forum z propozycją nowego stylu na forum :mrgreen:
a ja nie
Ma się ten refleks.
Dzień dobry
Mnie się bardo podoba Jest najmądrzejszy, najpiękniejszy i w ogóle go bardzo lubię i cenię.
Tylko coś się stało i ja nie mam od kilku dni zakładki " FORUM" na stronie głównej - muszę wchodzić przez pytania najnowsze - dlaczego ?
Pozdrawiam.
A to ciekawa sprawa
Możesz wysłać mi screena ?
Ja też wysyłam
bardzo sympatyczna stronka jestem stalym bywalcem jeszcze od czasow czerwonego lay outa