Co się działo na kompie?

podczas mojej nieobecności w domu matka wpuściła na mojego kompa sąsiada, który chciał niby coś emalią wysłać ale chciałbym zobaczyć co dokładnie robił-czy istniej jakiś program albo coś żeby to sprawdzić ??

Może na początek zajrzyj do historii przeglądarki jakiej używasz i sprawdź czy czasem jest tam taki adres na jaki Ty nie wchodziłeś :stuck_out_tongue: :wink:

w mojej przeglądarce nie ma historii - tak ustawiłem, że nie zapamiętuje wpisywanych adresów :slight_smile:

Chyba się nie zrozumieliśmy :stuck_out_tongue:

Ja na przykład jak u kogos byłem i żeby nie było w “adresach wpisanych” to wchodziłem przez google :stuck_out_tongue:

A chodzi mi o to co się zapisuje w histori :roll:

Powiedz jaką masz przeglądarkę to Ci powiem jak do tego dojść

:slight_smile:

opera v. 9.02

Narzędzia -> Historia i tam jest napisane jakie strony były otwierane (Dzisiaj, Wczoraj, Tydzień temu i tak dalej :stuck_out_tongue: )

:slight_smile:

pusto tam jest bo tak mam ustawione że nic nie zapamiętuje :wink:

A to moja wina bo myślałem, że masz tylko wyłączone adresy ;]

No to nie wiem, chyba nie da rady się dowiedzieć :roll:

Lecz aby mieć pewność poczekaj na innego wypowiedzi :wink:

ale mi nie chodzi tylko o to czy wchodził na jakieś strony tylko ogólnie co na kompie robił

Wątpię, by to było możliwe

Co Ci da instalacja post factum?

Po prostu zapytaj :slight_smile:

no tak chyba by było najlepiej :wink:

no to trudno :wink:

zobacz moze bedziesz cos mogl zobaczyc w zarzadzaniu komputerem w logach: panel sterowania->narzedzia administracyjne->podglad zdarzen, a jak nie to zobacz jakie pliki zostaly utworzone w danym dniu/godzinie to ci da rozeznanie co i jak, jak cos wymysle to dopisze

pozdro