Mam dwa programy do pobierania muzyki z YouTube - YouTube Song Downloader i YTD Video Downloader. Mam dwa poniewaź YouTube Song Downloader nie pobiera niektórych materiałów. Ale jak teraz znów zainstalowałem YTD, to te materiały, które na YouTube Song Downloader się nie pobierają, również i na YTD się nie pobierają bo wyskakuje błąd: film, który chcesz pobrać jest niedostępny. Przykład tego utworu https://www.youtube.com/watch?v=vvPeJLcK2Lk
Witam.
Zainstaluj przeglądarkę Torch Browser- ma ona wbudowany MediaGrabber który pobiera wszystkie filmiki z wszystkich serwisów a poza tym automatycznie wyodrębnia ścieżkę mp3 z pobranego filmu.
Niektóre antywirusy traktują tą przeglądarkę jako niepożądaną aplikację ale spokojnie można jej używać ( ja używam od 2 lat i nigdy nie miałem z nią problemów)
Domyślną aplikacją dostarczającą wyszukiwanie jest Ask - ja zmieniam w ustawieniach na google,lub bing.
Nie mam uprawnień do usuwania swoich tematów więc piszę odpowiedzi by nacisnąć Rozwiązane, wtedy wątek usunie się sam po 6 miesiącach od ostatniej odpowiedzi