Sobie teraz przeglądam i jeszcze nie widziałem aby takie komentarze były zatwierdzane. Jeśli już, ktoś takie zatwierdzał, to słowa były cenzurowane gwiazdkami:
ja też to już zauważyłem… nawet temat już o tym jest… jeśli zatwierdzający sobie z tym nie radzą z powodu ilości komentarzy to warto by było pomyśleć nad zwiększeniem ilości osób je zatwierdzające, kótre mogłyby zajmować się tylko tym…
A ja zgodzę się tylko częściowo. Vortal jest ogólnodostępny, więc piszą tu ludzie, którzy uważają, iż mają taką potrzebę. Język pokolenia jest na tyle wulgarny, ze i w telewizorku to się często zdarza (niestety). Strona jest niesamowicie popularna i kontrola nad wszystkim jest na pewno bardzo trudna. Takie wpadki, przepuszczanie podobnych tekstów, nie zdarza się aż tak często. W związku z tym, daleki bym był od stwierdzenia, “ciągle spada”. Aktualność materiałów jest magnesem, który przyciąga rożnej maści wielbicieli IT. Sam zwykle zaczynam przegląd internetu od dobreprogramy i tak zostanie. Zresztą, każdy ma swoje zdanie