ostatnio zauwazylam ze czesto konczy prace jakies Sysfader.exe Kiedy wyszukuje go na dysku to tak jakby go nie bylo ale jest.Co to moze byc ten Sysfader???
Ukrainka
znalazłem w necie
- może tym razem trafnie
kilka możliwości
masz może kartę dźwiękową SoundBlaster :?: :?: lub kartę grafiki nVidia :?:
wogóle tutaj sysfader zarzekają się, że to nie jest żaden bakcyl… a pochodzeń ma kilka
z tym, że tam piszą, że ten Sysfader.exe powoduje im jakieś błędy :!:
u ciebie też się coś dzieje dziwnego :?: :?:
no nieraz komp sie zawiesza:( Tak, mam karte dzwiekowa SoundBlaster i karte grafiki nVidia, dokladnie!!
a czy temu zawieszaniu towarzyszy jakiś komunikat z sysfader.exe :?:
więc według tego linka, który podałem to może pochodzić od karty graficznej jak i dźwiękowej…
oni sami sobie do końca nie poradzili :-s jeden zrobił to drugi tamto
napisz czy to przysparza jakiś błędów :!:
jest tylko komunikat “konczenie pracy programu Sysfader.exe” i potem to samo sie zamyka , oczywiscie komp sie spowalnia , chyba mam cos z karta dzwiekowa bo Ad-watch ciagle pokazuje mi ze jest wykryta modyfikacja rejestru przy uruchamianiu systemu(oczywiscie wtedy kiedy uruchamia sie ta karta) :!:
jest tam jeden koleś, który wynalazł w tym jakieś robaczki jednak
wklej loga niech koledzy szperają… jak nic nie znajdą to będziemy kombinować
na jakiejs stronie bylo napiane ze to jest wir, ale mi sie nie chce w to wierzyc, bo moj antyvir tego nie widzi :!:
na tej stronie do której zamieściłem linka nie znalazło tego kilka antywirów i antyszpiegów i wogóle, ale
tutaj piszą, że
to jest jakiś robal… więc spróbuj tymi linkami
UPDATE: o linki nie działają
więc lepiej wklei tego loga i będziemy myśleć
ale ja to juz mam od ponad miesiaca i nie dzieje sie tak jak napisano na
Ukrainka wklej proszę cię tego loga, co
A mi podoba się TA porada. Miałam podobny problem do Ukrainki i po powyższej wskazówce explorer ani razu mi jeszcze nie zawisł.